• 03-07-2021, 15:00:40
    #1
    Birkaç bin TL'lik bir bütçe ayırarak, aylık 300-400 kazandıran bir yatırım yapmak istiyorum.
    Bütçem örneğin 1000₺'ye 150₺ kazanmak gibi bir hedef barındırmıyor, o sebeple birkaç bin tl'ye 300-400 kazanamazsın demeyin, çünkü sermayem birkaç bin tl + bolca emek olacak.
    Şöyle ki, yazılım , seo, makale yazarlığı, yabancı dil,grafik tasarım hepsinden nizami ve yeterli seviyede var. Yani bir sektöre atılıp örneğin oyun sektörüne girdim diyelim, mobil oyun, aman reskini yaptıracağız para lazım, aman türkçeleştireceğiz para lazım, yada blog işine girdik diyelim aman makale yazılacak, aman eklenti kurulacak, aman tema kurulacak, aman eklenti yazdırılacak vs. gibi hiçbir bütçe kaygım yok. Hepsini yavaş yavaş, sindire sindire kendim yapabilirim.
    Sadece SEO, backlink, ASO gibi işi biraz daha hızlandırmak ve profesyonel destek almak istediğim konular olabilir işte o da bütçeden yiyecek kısım.

    Dolayısıyla bütçemin kısıtlı olmasının eksiğini emek unsuruyla kapatarak, aylık 300-400 yada belki daha fazla kazandıracak 'PASİF' gelir arayışındayım.
    Pasiften kastım şu, ben ilk gazı vereyim, 1-2 ay neyse ceremesi çekeyim, sonra Allah'a emanet saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde bırakayım projeyi o yavaş yavaş aksın istiyorum.
    Blog işi olsa bile öyle bir sektör olsun ki her olayda aman son dakika yazmam gerekiyor diye panele girmek durumunda kalmayayım istiyorum.

    Ancak çok kararsız kaldım.
    Benim gözlemlediğim şeylerden bazıları şunlar:
    - Mobil uygulama işi, oyun yada işlevsel uygulama,
    - Niche blog, -nichesinden çok kararsızım pek bir fikrim yok açıkcası belki bu konuda niche desteği ilerde düşünebilirim-,
    - SMM ve Görev siteleri, haklarında çok az bilgim var, zamanında smm sitesi sahibi oldum ancak reklam vermediğim için gelir elde edemedim fakat artık reklam çıkabilirim,
    - Yada işlevsel hızlıresim, squoosh tarzı bu tarz işlevsel sitelerden yapıp piyasaya sunmak, yani resim upload sitesi değil tabi ama örnek olması açısından verdim, bir fonksiyona sahip site anlamında..


    Şimdilik aklımda olanlar bunlar.
    Siz ne tavsiye ediyorsunuz, açıkcası adsense hikayem konularını görünce canım çok adsense çekiyor, adsense hesabım falan var o yüzden blog finans falan düşünüyorum ama emin olamadım.
    Emek vereceğim ama pasif olacak zamanla iş arıyorumö.
  • 03-07-2021, 15:02:31
    #2
    Üyeliği durduruldu
    https://www.r10.net/internetten-para...post1080462001
  • 03-07-2021, 15:17:57
    #3
    pasif demek ben bir şey yapmadan para gelmesi demek.
    Ben size şunu önerebilirim.
    5kg (suyu dahilinde) beyaz yerli peynir eritilmiş bidonlarda size gönderebilirim
    kargosu 6 adet dahilinde 50 TL tutuyor TR nin her yerine. Adeti ise size gelişi 150 TL olup siz bunu rahat bir şekilde 200 TL ye satabilirsiniz.
    Bulunduğunuz yerde süt veya peynir satanlara toptan da verebilirsiniz hatta binadaysanız çevrenizdeki akrabalarınıza bile satabilirsiniz. Peynir e çok güveniyorum zira yağlı olup yağı alınmamış organik peynirdir.
  • 03-07-2021, 15:37:54
    #4
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pasif demek ben bir şey yapmadan para gelmesi demek.
    Ben size şunu önerebilirim.
    5kg (suyu dahilinde) beyaz yerli peynir eritilmiş bidonlarda size gönderebilirim
    kargosu 6 adet dahilinde 50 TL tutuyor TR nin her yerine. Adeti ise size gelişi 150 TL olup siz bunu rahat bir şekilde 200 TL ye satabilirsiniz.
    Bulunduğunuz yerde süt veya peynir satanlara toptan da verebilirsiniz hatta binadaysanız çevrenizdeki akrabalarınıza bile satabilirsiniz. Peynir e çok güveniyorum zira yağlı olup yağı alınmamış organik peynirdir.
    Hocam pasif tam olarak birşey yapmadan para gelmesi demek değil aslında, önce oturtup sistemi sonra birşey yapmamak demek.
    Örneğin en bilinen en basit pasif gelir, box şeker çikolata içecek makinalarıdır, ama onu bile aldıktan sonra koyulacak mekanı belirlemek, koymak, işyeri sahibiyle anlaşmak, elektrik vs.sini hesaplamak, ayda bir temizliğini dolumunu yapmak gerekir.
    Bende o tarz başlangıç gazını vereceğim, sonra birşey yapmayacağım.

    Teşekkür ederim ticaret düşünmüyorum, bilgisayardan oturduğum yerden birşeyler düşünüyorum.
  • 03-07-2021, 16:25:16
    #5
    imzamdakı konudan aylık sabıt gelırlere ulasabılecegınız apk sıtesı kurdurabılırsınız
  • 04-07-2021, 16:22:11
    #6
    Güncel