Selamlar,
Bir yurt dışı firması tarafından hesabımdan habersiz para çekilmişti teb bankasına bildirdim ve firma iade yapmış. Teb bankası bana uluslararası olduğundan paranın hesabıma düşmesi için 45-120 gün beklemem gerektiğini söylüyor. Böyle bir şey var mı arkadaşlar?
/ daha önce tebÂ’in müşteri hizmetleri bana fast limiti günlük 2000₺ demiÅŸti yalanmış kandırmışlar beni bu yüzden bu bankanın müşteri hizmetlerine güvenmiyorum. O yüzden size sormak istedim.
Harcama itirazım hakkında
4
●117
- 02-07-2021, 03:58:42
- 02-07-2021, 04:04:43Üyeliği durdurulduParanın ne zaman geri ödeneceği bankalar kanununda o kadar geniş bir zaman aralığına bırakılmış ki, bankaların bazıları her zaman suistimal ediyor. Normalde 45 gün içinde paranızı ödemeleri gerekir. Genel uygulama böyle.
- 02-07-2021, 04:29:56tuhaf olacak ama 4-5 senedir aliexpress iadelerim gelmedi daha
garanti hepsinin üstüne kondu
sosyalteknoloji bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 02-07-2021, 05:05:40Geçende benim başıma geldi ampfor** diye bir siteden eklenti almışım kart kayıtlı kalmış bir baktım kartta limitim zaten 0 dı -380 tl olmuş. Limit yokken nasıl çekmiş aklım almadı itiraz ettim form felan gönderdiler bende bu arada siteden rica ettim iptal etmesini sağolsunlar kırmadılar 2 gün içinde iade ettiler hemen geri karta geçti para. (Denizbank).sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde ÅŸeyi öğrendim fast limiti tek seferde 1000 tlimiÅŸ. 10 kere 1000 gönderebiliyorsun hesaba geçiyor 😊
garanti hepsinin üstüne kondu