Maldivler'de tatil yapmak
17
●625
- 21-06-2021, 09:13:24Merhaba,
Maldivler için hesap yaparken, tüketeceğiniz şeyin İstanbul fiyatını en iyi ihtimalle 3 ile çarparsanız, gerçekçi bir hesap yapmış olabilirsiniz.
Otel için çift kişilik hesap yaparsanız, haftalık 12-20k arası düşünmelisiniz. Uçak bileti için de 10-17k arası düşünmelisiniz. İleri tarih ve aktarmalı uçarsanız, uçak bileti daha ucuza gelebilir. Bu fiyatların altında kalabileceğiniz yerler, verdiğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz yerler değildir. Otel önerisi arıyorsanız: Paradise Island Resort & Spa bunu önerebilirim.
Ama açıkçası, bunun yerine; Railay Beach-Tayland, Bali-Endonezya, Koh Rong Sanloem-Kamboçya gibi onlarca, yüzlerce konum ve güzel tatil fırsatı seçebilirsiniz. Tayland ve Endonezya bu konuda favorimdir. Maldivlerde geçireceğiniz 1 hafta ile, Endonezya ya da Tayland'da 1 ay geçirebilrsiniz.
Umarım işinize yarar - 21-06-2021, 11:56:242019 Yılında balayı için gittim. Aşağı yukarı 20 bin TL gibi bir harcama yapmıştık. Su üzeri bungalovda kaldık. Orada hiç bir şeye ekstra ücret ödemedik. 5 Gece fiyatıydı bu. Orada ama hastalandık, giderken uçakta üşüttük daha doğrusu aşağı yukarı 15 saat kadar yol sürüyor. 3 Gün sonra geri dönmek zorunda kaldık, çünkü hastaneye götürürüz ama şu kadar transfer ücreti gidiş için şu kadar dönüş için dediler artı hastanede ne kadar çıkacağı belli değildi. Bizde dönüş biletimizi değiştirdik 2000 Tl de onun için verdik o zaman ekstra öyle geldik. Müslüman ve Türk olduğunuzu öğrenince size karşı çok ilgili oluyorlar.
- 22-06-2021, 13:56:05Euro böyleyken ben avşa adası tercih edicem gibi gözüküyor
Bilmeyenlere link
Maldivlerde şu arkadaşın gittiği yer güzeldi.
https://www.youtube.com/watch?v=kwnc202nTfU