• 18-06-2021, 16:24:40
    #1
    Merhaba arkadaşlar, sitemi 19 Mart 2020'de açtım. Ancak siteyi açma amacım, "SEO kasayım, adsense de aldım mi oohh tamam gelsin paralar" falan değildi 😂 hep site açma hayalim vardı kendime ait bir sitem olsun istiyordum ve Corona tatili olunca değerlendireyim deyip bu siteyi açtım. Ve web sektörüne bu şekilde giriş yaptım. Sıfır olan bilgimi bu site ile arttırmaya başladım. Şuan biraz daha önem vermeye başladım SEO ve adsense konusuna. Sizden rica sitem hakkındaki görüşlerinizi, önerilerinizi paylaşmanız, sistemdeki eksiklikleri yapıcı eleştiri olarak söylemeniz. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

    Link: https://benyazilimci.com

    Cevap veren herkese R10+ ☺️
  • 18-06-2021, 16:29:27
    #2
    Çok sade site tam benlik
    • nmnkra
    nmnkra bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 18-06-2021, 16:30:06
    #3
    Bana göre ilk olarak güzel bir logo istiyor hocam. Çok göz yormayan sade bir logo iyi durur.
  • 18-06-2021, 16:30:45
    #4
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok sade site tam benlik
    Teşekkür ederim, ben de sadeliği seven biri olarak böyle bir tema seçtim. Her yerden kayan resimler, reklamlar falan filan çıkıp okuyucuyu rahatsız edeceğine böyle bir sadelik ile okuyucuya fayda sağlasın çok daha iyi bence ☺️
  • 18-06-2021, 16:32:07
    #5
    berbat olmuş Şaka tatbikîsi emeğine sağlık

    baya bir sade hocam biraz sağ taraf çok boş ben oranın dolu olmasına alışmışım.

    logo konusuna katılıyorum. logo şart

    renk uyumu güzel.
  • 18-06-2021, 16:32:12
    #6
    mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana göre ilk olarak güzel bir logo istiyor hocam. Çok göz yormayan sade bir logo iyi durur.
    Logo derken? Sitedeki sol üst kısımda yazan Ben Yazılımcı yazısı yerine yeni bir logo mu gelmeli? Yoksa mavi logo mu değişmeli ? (Sitede pek gözükmüyor ama mavi bir logo var. Favicon da küçük olarak mevcut)
  • 18-06-2021, 16:32:19
    #7
    Aşırı derece sade, sadeliği severim ama bu da çok boş olmuş muhtemelen temanızda bileşen desteği vardır. Bileşen desteği ile sağ tarafa ufak bir reklam alanı banneri ve popüler yazılar harici bir konu listeleme bileşeni koyabilirsiniz. Ya da kendinizi tanıtan bir kısım hazırlayıp koyabilirsiniz. Maksat sağ taraf çok boş kalmasın. Ekleyeceklerinizi ekledikten sonra listelenen son yazılarınızın sayısını sağ taraf ile eşitleyin böylece daha şık görünecektir.

    Ek olarak bu yola girdiyseniz milyonlarca kişi tarafından içerik girilen konular yerine daha farklı konulara yönlenin bence. Misal bu işlere yeni başlamışsınız yazılım üzerine bir şeyler öğrenmeye çalışıp bu deneyimlerinizi yazabilirsiniz. Daha ilgi çekici olacaktır.
  • 18-06-2021, 16:34:44
    #8
    Sağ taraf boş diyen arkadaşlar, oraya ne eklenebilir ? Sanırım popüler yazılar bileşeni pek düzgün çalışmıyor 😂 onun yerine daha düzgün çalışan bileşenler lazım
  • 18-06-2021, 16:35:32
    #9
    nmnkra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logo derken? Sitedeki sol üst kısımda yazan Ben Yazılımcı yazısı yerine yeni bir logo mu gelmeli? Yoksa mavi logo mu değişmeli ? (Sitede pek gözükmüyor ama mavi bir logo var. Favicon da küçük olarak mevcut)
    Sol üstte yazan yerden bahsediyorum hocam. Yazı pek iyi izlenim vermemiş kolaya kaçmak gibi olmuş. Sitede değerli bilgiler var çünkü. Mesela bir makalede photoshop ile yüz temizleme yazısı var. Ziyaretçi adam bize yüz temizletme öğretiyor ama daha kendine logo yapmamış diyebilir. Yok artık demeyin var öyle insanlarda.