• 14-06-2021, 01:37:43
    #10
    semihgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1 haftada zaten hit gelmesini beklemek yanlış. Min 3 ay doğru düzgün hit beklemeyin. Doğru ve düzenli içerik girişi ile 1. ay sonunda hitler oluşmaya başlıyor organik bir biçimde. Sonrasında da devamı geldikçe artıyor. Gelir konusuna gelecek olursak reklam üzerinden gelir elde etmeyi herkes istiyor ama kısa sürede olmuyor maalesef.
    Hocam gelirden ziyade 1-2k hit gelsin benim için yeterli. Hit geldikçe ben daha istekli oluyorum o yüzden diğer türlü hiç ilgilenesim gelmiyor siteyle
  • 14-06-2021, 01:43:41
    #11
    Cilingir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam gelirden ziyade 1-2k hit gelsin benim için yeterli. Hit geldikçe ben daha istekli oluyorum o yüzden diğer türlü hiç ilgilenesim gelmiyor siteyle
    Hocam o da işte pat diye olmuyor maalesef Örnek verim normalde ekonomi konuları hızlı hit alır. 1 ay sonunda günlük 3-5 hit ile gezen site şu an günlük 100ü görmeye başladı. İlerledikçe daha fazla olacaktır. Sabırlı olmanız önemli faktör ardından içerikler çok etkili okuyucu bilgilenmek istiyor gereksiz bilgileri aynı bilgileri istemiyor. Ve rahat okumak istiyor. Niş bir konu seçerek bence şöyle bir 3 ay uğraşın. Yazın genelde bu zordur kışın daha rahat oluyor insan
  • 14-06-2021, 01:48:49
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Cilingir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam gelirden ziyade 1-2k hit gelsin benim için yeterli. Hit geldikçe ben daha istekli oluyorum o yüzden :) diğer türlü hiç ilgilenesim gelmiyor siteyle :)
    Doğru anahtar kelime + tatmin edici içerik + backlink

    15-20 makale girdikten sonra, biraz index oluşunca forum tanıtımlar yapın, ama doğru düzgün forumlara yapın. Eğer doğru anahtar kelime ve tatmin edici bir içerik varsa sıralamaya girmek çokta zor değil. Mesele anahtar kelimeyi bulmakta, rekabeti yüksek, binlerce backlinki olan siteleri rakip edinirseniz işiniz zor olur. Öyle başlıklar var ki aranması olupta hiç yazılmamış veya yetersiz olan. Zaman ayırıp bunları tek tek ayıklamak işin belki en zor kısmı. Semrush gibi bir araç bu konuda size çok yardımcı olacaktır.

    Ek olarak; 1 ay gibi bir sürede günlük 1k trafik gibi rakamlar biraz zor, imkansız değil ama çok zor. Aylık belki...
  • 14-06-2021, 01:49:54
    #13
    🏆 SMM-PANEL.NET
    yaklaşık 2 haftadır genel blog sitesi yönetiyorum. hit 3 5 geliyor şükür. önemli olan sıkılmamak, sıkıldıkdan sonra imkanı yok o işi yapamazsınız. zevk almanız gerekli yaptığınız işten.
  • 14-06-2021, 12:19:38
    #14
    İlgi alanına göre bir şey yapmanı öneririm hocam. Diğer türlü zevk almadığın bir işi yapınca bir zaman sonra sıkılıyorsun. Hem emeğine hem cebine yazık olur.
  • 14-06-2021, 12:21:38
    #15
    ben son 5 aydır günde özgün yazılmış 10 içerik giriyorum, yani 1 haftada olacak birşey değil. İşin esası çok makale girmekte önemli değil Seo'ya uygun makaleler yazılmalı.