• 12-06-2021, 22:50:14
    #1
    Merhaba arkadaşlar denizbank bankasından kredi kartı almıştım ve ek hesap sanırım tanımlamışlardı daha önce borcumu ödemek için hesap açtım ayriyetten ve para gönderdim hesaba ödeme yapmak istiyorum fakat kredi kartınıda ek hesaba da borç öde dediğimde 0 tl gösteriyor borçları ödeyemiyorum kafayı yemek üzereyim sistemleri çok karışık hafta içi de yoğun çalışıyorum gidemiyorum bu tip durumla karşılaşan oldu mu ?
  • 12-06-2021, 23:56:37
    #2
    ek hesabın tanımlı olduğu hesaba yatır parayı otomatik çekecektir zaten. ek hesabı otomatik tanımlamışlarsa şayet zaten kredi kartını otomatik ödeyecektir.
  • 13-06-2021, 00:10:42
    #3
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ek hesabın tanımlı olduğu hesaba yatır parayı otomatik çekecektir zaten. ek hesabı otomatik tanımlamışlarsa şayet zaten kredi kartını otomatik ödeyecektir.
    Denedim fakat olmadı ek hesabın ibanına attım onu ödedim bu seferde karta borç kaldı 2157 tl fakat onu ödeyemiyorum 0 tl diyor ekstre baktım 12 sinde kesilecek bu ay diye gösteriyor ama ödeyemiyorum bir türlü kredi kartına taksit yaptığım alışverişler ileri tarihe diye mi anlamadım gitti olsa onu da hemen kapatmak istiyorum bulamadım.
  • 13-06-2021, 01:09:47
    #4
    Ara çağrı merkezini halletsinler. 12nde kesiliyorsa ekstra daha çıkmamıştır 2 3 gün sonra cıkıyor
    • Anestezy
    Anestezy bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.