Merhaba.
2013 yılında PSP e1004 almıştık. Yıllarca iso dosyaları ve umd ile oyunlar oynadım.
Birkaç ay önce geçen 3 4 yıldır durduğu kutudan çıkardım. UMD oyunlarımı taktım ama PSP bildiğiniz çığlık atıyordu. Sanırım umd okuyucuda sorun vardı.
Ben de umd dosyalarını isoya çevirip oynayayım dedim.
Yıllar önce PSP'yi kırardım ama resetleyince normale dönerdi. Bu yüzden tekrar kırmak için rehber videolar arattım.
Ne yazık ki videolardaki o cfw'ler kalıcı oluyormuş ve e1004 modeli kalıcı cfw desteklemiyormuş ve brickleniyormuş.
Bunu bilmiyordum ve PSP bricklendi. Bu konudan videolarda da bahsettiklerini hatırlamıyorum. Bugün yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim.
Çeşitli tuş kombinasyonları denedim ama işe yaramadı.
Pandora batarya deneyeyim dedim ama psp modelimden dolayı onu yapamıyorum. Daha doğrusu pandora batarya oluşturamıyorum.
Onu oluşturmak için alışan aynı modelde başka bir psp lazım ama o psp de bricklenecektir bu süreçte diye düşünüyorum.
Yardımcı olabilecek var mı? Daha önceden bricklenmiş PSP e1004 tamir eden/ettiren var mı?
PSP E1004(Street) Hard Brick
0
●19