• 12-05-2021, 01:46:51
    #1
    Merhabalar,

    Vodafone'dan taahhütlü cihaz almıştım 1 ay ödemeyince iptal edip toplu istediler. Faturanın son ödeme tarihi 6 mart idi. Henüz yasal süreç yok. Önümüzdeki ay ödeyebileceğim, bu süreç içerisinde yasal süreç başlayabilir mi? Bildiğim kadarıyla covid nedeniyle yasal takip süreleri 180 güne çıkarılmıştı hazirana kadar. Yoksa bu kural sadece bankalar için mi geçerli?
  • 12-05-2021, 02:00:45
    #2
    Yasal takip dediği avukata verir avukat seni arar öde der gün söylersin tamam der. Hatta avukatda aramaz elemanlarından birisi arar
  • 12-05-2021, 02:28:01
    #3
    Bu sayfadan fatura durumunu sorgulayıp yasal takip başlatılıp başlatılmadığını görebilirsin. https://www.vodafone.com.tr/YardimDe...kSorgulama.php

    Önceden bu konularda daha esnek davranıyorlardı fakat pandemi nedeniyle insanları sıkıştırıp hemen tahsilat yapmak istiyorlar. Ararlarsa makul bir dille en yakın zamanda ödeyeceğini söylersen bir sorun olacağını zannetmiyorum. En azından iyi niyetini göstermiş olursun.