databasenin veya configin yüklendiği kısımdan basit bir get post kontrolu ile kritik tabanlara erişimi engelleyebilirsiniz. Büyük ihtimal yazılımınızda pdo query veya mysql şeklinde işlem yapılıyordur. Veritabanına müdahele ediliyorsa.
Merhaba direk tema üzerinden müdahale var. Sanırım yönetim paneline giriyorlar. Bu yüzden işlem yapabiliyorlar. Teşekkür ederim.
Ben de Envato Elements'ten bir tema indirip kurmuştum. Wp Bakery Builder kullanıyor. Birkaç ay sorunsuz kullandım ancak şu an site anasayfası direk reklam sitesine yönlendiriyor. Yapımcı tema üzerinde arka kapı açmış, siteyi direkt reklama yönlendiriyor. Sanırım temayı değiştireceğim. Sizdeki de benzer bir durum olabilir.
Merhaba özel script kullanıyoruz ve tema yapımcısını forumda mevcut. Kendileriyle iletişime geçtim ve gerekli kontrolleri onlarda sağladılar. Gerekli güvenlik önlemlerini sağ olsun hallettiler. Sizinki farklı durum maalesef adınıza üzüldüm. Ama bizde tema üzerinde açık yakalamış yapan kişiler.
Merhaba bloggokhan,
Mod_security kurun ve kullanın.
İyi çalışmalar.
Merhaba cpanel kullanıyoruz. Kurulumu nasıl yapabilirim acaba ?