• 07-05-2021, 10:10:54
    #1
    Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Geçen dönem Java dersi aldım ancak kendimi fazla geliştiremedim. Bu dönemde bazı derslerde javayı çok gelişmiş şekilde kullanmam gerekiyor. Bundan dolayı bana önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir java kursu var mıdır? Biran önce aradaki farkı kapatmak istiyorum.
  • 07-05-2021, 10:15:36
    #2
    BTK Akademi içerikleri düzgün gibi duruyor henüz katılmadım javaya ama bir bakmanda fayda var.

    Udemy için ücretsiz : https://www.udemy.com/course/java-ile-kodlamaya-giris/
  • 07-05-2021, 10:18:51
    #3
    java çok zengin bir dil, binlerce sınıf var. 10 yıllık geçmişi olan javacı bile tüm sınıfları ezberden yada prof olarak kullanamaz. kurs önerebilirim ama sana temel bilgiyi verir, kendini geliştirmek için sürekli proje yazman, durmadan bıkmadan usanmadan üzerine düşmen, benzer projelerin kodlarını okuyup başkalarının nasıl yazdıgını nasıl algoritma kurdugunu anlaman gerek.

    tanıdığım en iyi javacılardan volkan istek hoca var. hayatı boyunca java yazmış bu adam, kurslarına bak zaman ayırırsan derinlemesine öğrenirsin
  • 07-05-2021, 10:25:42
    #4
    Engin Demiroğ 1 hafta öncesinde canlı yayın üzerinden derslerine başladı. Kamp şeklinde eğitimini veriyor ve tamamen ücretsiz, bir hayli zorluyor öğrenebilmek açısından. Tavsiye ederim kesinlikle
    Ek Olarak: You Tube kanalında önceki yayınlarını da kaydediyor