Kısıtlamalar veya tam kapanma artık her neyse...olacağından, işlemler yaptırmam daha da zorlaşacak.. Biraz acil mümkünse 2-3 gün içinde bağlatmam gerekiyor
Şu anda en önemli kısmı taahhütsüz olması, hızı, kalitesi, ücreti önemli değil.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Eve internet lazım. Hangisini almalıyım.
26
●325
- 27-04-2021, 14:56:23Arkadaşlar merhabalar, bundan 6 ay önce bilindik bir firmadan kazık yediğimiz için. Millenicom firmasına geçiş yaptık. 35 MBPS hız ile kullanım sağlıyorum. Aylık 84.90 TL gibi bir rakam ödüyorum. Taahhütsüz olmasıda ayrı bi güzel. Ek olarak sizlere kod verirsem siz ve ben 1 ay ücretsiz kullanım sağlıyorum. Sizler ilk 3 ay yarı fiyatına da kullanım sağlayıp sonra aylık 84.90 sabit devam edersiniz. Kesinlikle tavsiye ederim. Turktelekom alt yapısını kullanıyor ancak uydudan da bir hız verip güçlendiriyorlar. Oldukça başarılı buldum ben.
Edit: Millenicom altyapısından ilk 3 ay yarı fiyatına, 1 ay ücretsiz kullanım kampanyalı ve taahhütsüz geçiş yapmak isteyen arkadaşlar mutlaka özelden dönüş yaparsa yardımcı olurum.
