Değerli Arkadaşlar,
Soyadı Kapusuz olan bir yakınımın firması var. Firma adı kapusuzlar gemi. Az önce firmayı bir marka tescil şirketi aramış. Yok isim hakkınızı istiyorlar falan diye. Birincisi bu firmanın zaten vergi levhası var ve adı da bu duruma göre tescilli. İkincisi kapusuzlar zaten soyadlarından geliyor üçüncü olarak ta gemi kelimesi genel anlam taşıdığı için markaya giremez. Bunlar benim düşüncelerim. Biri bu ismi markalaştırıp web sitesini kapattırabilir mi?
Marka Tescil Hakkında
6
●117
- 14-04-2021, 12:22:03Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 14-04-2021, 12:28:42Gemi markaya giremez işi bir açıdan doğru değil. İsim tescili ne zaman alınmış sizden sonra alındıysa kurtarabilirsiniz. Hangi sınıflarda alınmış ona da bakmalısınız. Soyad olması da çok size artı katmaz. Bir avukata sorun daha net ve garanti olur hocam
- 14-04-2021, 12:33:00Üyeliği durdurulduGemi markaya girer , Gemi olarak değil "ana isim" olarak marka tescili dahil olmuştur. Bir örnek benim markam EVET idi benden önceki E-VET marka tescile almış benim EVET marka tescilden düştü. önemli kıstas markanın bilinirliğidir. senin vergi levhan olması marka işinin son aşamasında mahkemeye sunulur. Başka sınıftan marka tescil yaptırabilirsiniz. sorun çözülebilir. faaliyet alanlarınız aynı ise itiraz edilebilir de. daha çok bilgi istersen yardımcı olurum.
- 14-04-2021, 12:36:41Merhabalar,ahmet_yagci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kapusuz veya kapusuzlar olarak baktığımız da herhangi bir tescil görüntüleyemedik. 2004 yılında başvuru yapılmış bir dosya mevcut ama yenileme yapılmadığı için tescil düşmüş ve ilave olarak haciz var.
Bu isim ile ilgili her türlü çalışmayı başlatabilir ve bu ismin sahibi siz olabilirsiniz. Unutmayın bizimle yapmanız önemli değil, zaman size karşı şu an.
Kiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEtiket için teşekkürler.Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle