Merhaba, komşumuz 6-7 banka ile icralık. Ancak borçlar üzerinden 5 yıl dan fazla geçmiş varlık şirketlerine devredilmiş sanırım.
Kendisi papara kullanabilir mi acaba? Yada borcu olmadıgı yeni bankalardan hesap açıp sadece banka kartı kullanabilir mi acaba ?
İcralık olan bir kişi papara kullanabilir mi?
5
●238
- 09-04-2021, 16:50:54Uyap Vatandaş portalından icra dosyalarının "Taraflar" ve "Son Dosyalar" sekmelerinde hangi bankalara icra emri gönderildiği bilgisi yer alır. Bunun dışında kalan bankalarda hesap açıp kullanabilir, tabi ki bu geçici bir çözümdür. Diğer bankalara icra emri gönderilmeyeceğinin garantisi yoktur.
Papara gibi yeni nesil sistemler, henüz çokça avukatların radarına girmediğinden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta papara banka statüsünde değil, finansal hizmet sunan bir şirket. - 09-04-2021, 17:21:39Bemica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleSerdar449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBeyyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleÇok teşekkürler ederim herkese. Online alışveriş için kullanacak zaten paparayı.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle