• 08-04-2021, 22:00:10
    #1
    Forum içinde kurumsal üyeliğe sahip instagram kategorisinde satış yapan bir şahıs mevcut. Ek olarak forumda sponsorlu konusuda var, instagram için 1 adet servis denedim. %70 Türk gerçek takipçi satışı yapıyor ancak datanın %20si bile Türk değil. Destek talebi oluşturup bu servisi kaldırmalarını talep ettim (Ben aldım başkalarıda bu yazıya kanmasın diye). Sonuçta aldatmaya yönelik satış oluyor. Forum içi konusuna sipariş geçtiğimi ancak belirtmiş olduğu oranda veya o oranın yakınında bile Türk takipçi gelmediğini ifade ettim birde baktım ki sessizce cevabım silinmiş, ne geri dönüş var ne bir şey. Destek talebinde bu servisin aldatmaca olduğunu ve kaldırmalarını talep ettim sadece. Destek talebide 24 saati geçti cevap yok





    Bu tür mağduriyetleri forum içinde belirtemeyeceksek nerede belirteceğiz?
  • 08-04-2021, 22:01:41
    #2
    🔶 Stripe - Paypal 🔶
    Eğer bir ticaret gerçekleştirdiyseniz şikayetlerinizi burada belirtebilirsiniz: https://www.r10.net/sikayetim-var/

    Bunun dışında baltalayıcı mesajlar yazmak yasak. Gerçekten ticaret yapıp yapmadığınızı bilemeyiz, o nedenle kanıtlarla beraber konu açabilirsiniz ilgili kategoriye. Özet olarak kurumsal üyeliğe sahip olanlar da normal üyeler de aynı şekilde kurallara tabii.

    İyi forumlar.
  • 08-04-2021, 23:28:53
    #3
    BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer bir ticaret gerçekleştirdiyseniz şikayetlerinizi burada belirtebilirsiniz: https://www.r10.net/sikayetim-var/

    Bunun dışında baltalayıcı mesajlar yazmak yasak. Gerçekten ticaret yapıp yapmadığınızı bilemeyiz, o nedenle kanıtlarla beraber konu açabilirsiniz ilgili kategoriye. Özet olarak kurumsal üyeliğe sahip olanlar da normal üyeler de aynı şekilde kurallara tabii.

    İyi forumlar.
    Konu baltama çok abartılıyor burada. Şikayet konusuna yönlendiriliyor ama herşey için orada konu açılmaz ki. En ufak olumsuz yorum baltalama olarak algılanıyor. Sebebi olarak da konu çöplüğe dönmesin, karmaşa olmasın gösteriliyor ama satıcı doğru iş yapmıyorsa veya cevabını veremiyorsa hiç satış yapmasın daha iyi.

    Bu haliyle sadece olumlu yorumlar olunca alıcıları yanıltıp yeni mağduriyetler ortaya çıkıyor. Ya hiç yorum yapılmasına izin verilmemeli veyahut her türlü yoruma izin verilmeli. Adaletli olan budur. Tabi bunlar benim kişesel fikrim. Sadece ticaret yapanlar açısından diyorum.

    Belki ufak özellik eklenebilir. Konu sahibi yorumlara kapalı şekilde konusunu açabilir, yorumlara açık olarak konusunu yayınlayacaksa da her türlü yoruma açık kabul etmiş olur. Böylece adil bir sonuç ortaya çıkar. Sadece olumlu yorumlara izin verilmesi doğru değil bence.