• 03-04-2021, 21:31:44
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Yaklaşık 2010 yılından beri Forum Tanıtımı yapıyorum.

    Hiç bir algoritma da devre dışı kalmadı. Hiç bir güncelleme sonrası etkisi zayıflaması.

    Mantıken x şirket bir ürün tanıtıyor ve binlerce Forum bunu paylaşıyor. Bu sebeple direk spam etkisi çok nadiren görüntüledik bu kadar zamandır.

    Bilinenin, söylenenin aksine bilindik forumlar yerine, kimsenin girmediği, sahibinin bile açıp unuttuğu siteler en güzel etkiyi yapıyorlar.

    Bilinçsiz yapılan her işlem zarar verir tabiki. Benzer şekilde bu işlemde bilinçsiz yapıldığında zarar verecektir.
  • 03-04-2021, 21:33:14
    #11
    Kendinizi geliştirmek, olağan dışı durumlara hazırlıklı olmak içinse bulunmaz nimet aslında forumlarda tanıtmak.

    Saldırılar gelerek nerelerden vurulduğumu, zayıf noktalarımın neler olduğunu analiz edebiliyorum. Aslında benim hoşuma gidiyor. Eksiklerimi, yanlışlarımı buluyorum
  • 03-04-2021, 21:40:58
    #12
    bir hanım evladı 2 senelik siteme spam bastı Allah belasını versin,tüm emeklerimi boşa düşürdü. bu sayede...