• 30-03-2021, 22:06:29
    #10
    Ortalama ne kadara mâl oluyor peki ?
  • 30-03-2021, 22:39:06
    #11
    PM attım
  • 30-03-2021, 23:39:58
    #12
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar şahıs şirketi kurmak ne kadar bir vakit almakta acaba?

    Üniversite vize haftam geldi , şuan başvurup haftaya onla uğraşmak istemiyorum ( 1 hafta sürceğini düşünüyorum ) . Fakat sınav haftasında biraz süre ayırıp başvurumu yapıp daha sonra yoklamayı boş olduğum hafta yapabilirim diye planladım/düşündüm.

    Yoklamaya ortalama kaç gün sonra geliyorlar? Çarşamba başvurup , aynı hafta içinde gelmelerini istemiyorum kısaca ona göre kuruluma başlayacağım
    Merhaba,

    Şahıs şirketi başvurunuzun ardından aynı gün yasal işlemleriniz gerçekleşmektedir. Yoklama konusunda ise yoklama müfettişleri gelecekleri zaman sizi arıyorlar. Eğer ki adresde bulunmama durumunda ise kapıya not bırakarak tarih / saat veriyorlar. Gitmeden önce işyerinizin / ofisinizin birkaç fotoğrafını çekerek gitmeniz gerekir. Bu şekilde gittiğiniz zaman yoklamanızı vergi dairesinde de yapabiliyorsunuz.

    Lakin unutmayalım ki yoklama memurları bulunduğunuz bölgede ki yoğunluga göre hareket etmektedir. Aynı gün de gelebilir bir hafta içinde de gelebilir.
  • 31-03-2021, 00:02:56
    #13
    Mali Müşavir
    Şirketiniz bir günde kurulur hocam sizler ne zaman arzu ederseniz o zaman gün içinde kurulur.
  • 31-03-2021, 09:50:32
    #14
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Home office içinde geliyorlar diye okumuştum ama emin değilim , öyle ise vergi müdürlüğüne mi gidiyoruz hocam?
    2 sene önce açtığımda vergi memuru home office ise eve değilse dükkana geliyor. Ofisin fotoğraflarını çekiyor. Birkaç imza atıyorsunuz o kadar. Şuan pandeminden dolayı sadece vergi dairesine çağırıp imza atmak yeterli olabilir belki.
  • 31-03-2021, 09:53:53
    #15
    1 günlük iş.

    muhasebeciye notere ve vergi dairesine gidiyorsun sonra senlik başka bir iş kalmıyor