• 26-03-2021, 22:31:25
    #19
    alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Web siteden kazanmak istiyorsanız ve az da olsa tecrübeniz var ise @Gracious; keyword alabilirsiniz . Rekabet az olduğundan daha fazla kazandırır .

    Hiç kazandınız mı diye soracak olursanız - Hayır nişi hiç denemedim şuan sadece teknodetayi.com kurduk hit nasıl çekilir , seo , backlink , ads onayı gibi şeyleri deneyerek öğrenmek için kurduk ilerleyen zamanda niş siteyi de kuracağız .

    İnstagram Hesap alıp satabilirsiniz , smmpanel yerine paket satış sitesi alabilirsiniz az çok bilgi sahibiyseniz alın derim nivusoft lisanslı ölü fiyata satılan sitelerden birini yeni site kategorisinden alabilirsiniz yanına ek olarak 10.000 Takipçili bir instagram sayfası alıp web site kurulum , takipçi beğeni , sosyal medya yönetimi , hesap kapatma açma gibi hizmetleri sunabilirsiniz kendiniz yapamadığınızda forumdan birine işi verirsiniz aradaki miktar size kalır .

    Forumdan biri satıyordu kupa baskı makinesi ve yazıcısı alıp instagramda bir sayfa kurarak deneyebilirsiniz . Boş Kupa bardak 4 TL + 1 masraf olsa 20 TL den satabilirsin kargo için de dolap uygulamasını kullanabilirsin
    Ben bu işi organik bir üründe hobi olarak yapıyorum kendi ürünüm kitleyi topladıktan sonra bana çok da zor gelmiyor ama benim işimde satamama gibi bir kaygı yok toptan satılıyor her türlü bunu da belirteyim benim cebime gelen gelir yok aileye destek o da bir bakıma bana

    Başarılar . Yüksek paralara bir şey deneyecek olsam mining olabilir sadece araştırdım en kötü ihtimal ekran kartlarını satarsanız araba al sat olabilir veya küçük bir emlakçı + sahibinden hesabı , mobil uygulama , son kullanma tarihi geçmeyen mal alıp bekletme veya dolar olabilir .

    İş yapacak varsa beraber çalışabiliriz
    hocam çok güzel ve detaylı yazmışsınız ancak bu yazdıklarınızdan ilki hariç beni aşar
  • 26-03-2021, 22:35:10
    #20
    aslında dizilisteleri adında bir internet sitem var ancak adsense alamadım sorunu nedir?
  • 26-03-2021, 22:35:19
    #21
    Bu sektörde EMEK olmadan Para Harcamadan bir şey olmuyor maalesef hocam. Bir DÜKKAN açıyor gibi düşünüp ilk 6 ay kazanç planlamayın ve para harcayın. Eğer doğru yaparsanız tutturursunuz.
  • 26-03-2021, 22:38:58
    #22
    Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu sektörde EMEK olmadan Para Harcamadan bir şey olmuyor maalesef hocam. Bir DÜKKAN açıyor gibi düşünüp ilk 6 ay kazanç planlamayın ve para harcayın. Eğer doğru yaparsanız tutturursunuz.
    bu görüşe katılıyorum ancak harcadığım para benim olmayınca biraz acele etmeliyim gibi hissediyorum
  • 26-03-2021, 22:56:42
    #23
    talhagd4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    200 tlye reklam flan çıkamaz ama
    blog alınır veya kurulur ben 5 tl ye domain alıyorum ve reseller hostingim var sadece makale girmek yetiyor.
  • 26-03-2021, 23:00:31
    #24
    semihmalkoc53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    blog alınır veya kurulur ben 5 tl ye domain alıyorum ve reseller hostingim var sadece makale girmek yetiyor.
    hocam şuanda açık bir sitem var fakat onay alamıyorum :/
  • 26-03-2021, 23:04:29
    #25
    mergulergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam şuanda açık bir sitem var fakat onay alamıyorum :/
    bende ing açtım çeviri yaparak ekledim bende onay alamadım . türkçe açıcam biirazdan
  • 26-03-2021, 23:05:03
    #26
    mergulergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkdaşlar sizlere hemen konuyu özetliyeyim ;
    Babamla gelecek ve meslekler hakkında konuşurken konu webb sitelerinden para kazanmaya geldi ve bende ona bir ev alıp kirasıyla geçinmektense o paraya bi site vs alarak kat ve kat fazlasını kazanabileciğini söyledim.
    adamın hayatını karartma. dediğin şey aptallık değilse bile cahilliktir. 3 sene forumu düzenli takip etsen sen de bu işlerin boş işler olduğunu 20 30 50 100k paran nice adamın ağlayarak buraya konu açtığını görürdün.
  • 26-03-2021, 23:07:20
    #27
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adamın hayatını karartma. dediğin şey aptallık değilse bile cahilliktir. 3 sene forumu düzenli takip etsen sen de bu işlerin boş işler olduğunu 20 30 50 100k paran nice adamın ağlayarak buraya konu açtığını görürdün.
    adamın hayatını karartma derken hocam çok şükür durumumuz kötü değil ben sadece babama internetten de para kazanıldığını göstermek istedim