SEO keşke böyle kolay olsa.
Öyle olduğunu iddaa etmedim hocam. yani millet binlerce veya daha fazla para harcamaktadır. tabiki kolay değil. ben sadece okadar backlink v.s v.s alınmış herşey yeni alındğı tarihteki gibi 0 olması bir bana mı enteresan geliyor
Paketler ile sitelerin yükselmesi çok zor malasef ki bunlarla kımıldama bile olmamıştır.
Kımıldama olmadı hocam zaten. Amacım kımıldama dan ziyade ben bir seo uzmanı olmadığım için bir yerden başlamak istedim. Ama galiba yanlış bir giriş olmuş.
Sen SEO yaptırmadın. Sen bir backlink paketi satın aldın. Backlink paketinin siteye yararı olabilir, ama zararı da olabilir. Düzgün bir SEO strateji analiziyle o paketin o siteye faydalı mı zararlı mı olacağı ya da etki gösterip göstermeyeceği değerlendirildikten sonra alım yapılmalıdır.
Hocam site daha yeni iken seo paketi adı altında satış yapan arkadaşa sordum site yeni bir zararı v.s olurmu iyice bir inceleyelim ona göre çalışma yapalım diye belirtmiştim.
Millet seo'yu backlinkten ibaret sanıyor arkadaşlar böyle bir şey yok anlayın artık
Anladım hocam. Seo sadece backlink
değildir. Ozaman bu konuları seo paketleri kategorisinde açılmasa daha güzel olur.Bizde seo yaptırdık diye beklentiye girmeyelim. Acemiyiz sonuçta. backlink kategorisinde açılması daha güzel olur.