Kullanırken iyiydi kapatırmak istediğimde Nefret ettim diyebilirim (6-7 yıl kullandım) - TurkNet e bakın, taahhüt yok daha hızlı ve daha hesaplı olabilir ( 3 - 4 yıldır kullanıyorum )
ekleme : İstanbul değil
Kapı komşum türknetten şuanda hala sıkıntı çekiyor, maalesef türknet'e geçmeyeceğim.
Kapatmak istediğinizde ne gibi sıkıntılar çıkartıyor tahaattüt bittiği halde?
Ne alırken, ne kullanırken, ne iptal ederken bir sorun yaşadım. Zorunlu sebeplerden dolayı iptal etmiştim, tekrar Millenicom'a başvuracağım
Değerli yorumun için teşekkürler hocam.
internet hızı ve kalitesi iyi ancak müşteri hizmetleri çöp, müşteriyle ilgilenmiyorlar tek dertleri para
16mbps türktelekom ttneti kullanan ben bu zamana kadar 13-14 senedir 5 defa çağrı merkezini aramadım. Yani dolayısıyla kalitesi ve hızı iyiyse çağrı merkezi benim için çok önemli değil internet kesintisi olduğu zaman zaten bildirim yapıyorlarmış sanırım. İnternet kesintisi çok uzun sürmeyecek olursa çokta çağrı merkezini arayacak birisi değilim genelde hocam.
Millenicom'un kendi alt yapısı yok. Türk Telekom ve superonline alt yapısını kullanıyorlar. Grup şirketinde çalıştığım için 2 yok ücretsiz kullandım. Sıkıntı çıkmadıkça sorunsuz kullanıyorsunuz. Bir arıza vs olduğunda çözmeleri uzun sürüyor. En son modem değiştirmeleri gerekti, neredeyse 2 ay İnternetsiz kaldım, gidip kendim modem alarak çözdüm
Modem kendi modemimi kullanacağım için bozulma durumunda bu sorumluluk bana ait olacak. Hat, kablosal bir sıkıntı da onlara ait olacağı için dediğiniz gibi çok uzun sürecekse yaramaz bana zaten ama sanmıyorum ki böyle bir durum sürekli başımıza geleceğini çok merkezi bir yerde oturuyorum.
4 yıl kullandım. aracı firma çok sağlıklı gelmiyor bana.
özetle arıza olduğunda siz onlara onlar türktelekoma sonra türktelekom onlara onlar size dönüyor.
bir replik geldi aklıma

ayrıca paketleri yüksek fiyattan gösterip sözleşmede fiyatı düşürüyorlar. cayma bedeli çok fazla çıkıyor bu nedenle.
Bana da çok avantajlı gelmiyor aracı firmalar maalesef ama ya ttneti komple kapatacağım hiç eve internet bağlatmayacağım yada bunlara geçip test edeceğim maalesef. 12 aylık taahhüt olacağı için 12 ay boyunca internet vermeseler bile cayacağımı düşünmüyorum bittikten sonra iptal ederim en kötü hocam o zaman çıkamayacak mıyım?