• 07-03-2021, 19:26:23
    #1
    Herkese merhaba.

    Bir müşterim için e-ticaret sitesi oluşturuyorum. Kendi mallarını üretecek ve satacaklar. Stok vesaire hepsi kendilerinde kısaca. E-ticaret tecrübem fazla olmadığından sizlere danışmak istedim.

    Aşağıdaki listede yaptığım şeyler mevcut. Bunlara ek yapılması elzem olan şeyler nedir?

    - WordPress için şimdilik paylaşımlı bir hostingde (hazır hale gelene kadar) WoodMart temasını lisanslı olarak aldım, kurdum ve ayarlarını yaptım.
    - Logo, favicon ve benzeri görseller için gerekli yüklemeleri yaptım.
    - SEO ayarları için Yoast SEO kurdum ve gerekli ayarları kendime göre yaptım.
    - Ana sayfa bannerları ve ürün listesi vesaire için ürün girilmeye başlandığında karar verilecek şekilde ayarladım.

    Merak ettiklerim;

    - Kapıda ödeme vesaire olmayacağı için hangi şirketle çalışmalıyız WooCommerce ile uyumlu ödeme altyapısı için?
    - Paraşüt adlı sistemi duydum, sanırım e-fatura ve benzeri işleri kolaylaştırıyor. Kullanılması elzem midir? Stok takibi yapmak istiyor ilgili müşterim, Paraşüt bu konuda yeterli midir?

    Bunların dışında yazacağınız en ufak cümle benim için ÇOK önemlidir arkadaşlar.

    Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
  • 09-03-2021, 16:09:32
    #2
    Güncel diyelim