Kredi ve kredi kartı için sigorta yeter mi?
14
●138
- 24-02-2021, 23:17:30Üyeliği durdurulduHerkese iyi akşamlar, Yaklaşık 1 Aydır sigortam var ve şuan devam ediyor kredi kartı çıkartmak için yeterli mi sigortam? ve kredi kartı çıkarttıktan sonra kredi çekebilirmiyim? Çekebilirsem ne kadar çekebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
- Kabul Edilen Cevap
- 1 Beğeni
-
- 24-02-2021, 23:19:53Sigortası olmayana da kredi kartı çıkabiliyor. Banka siciliniz önemli bir etken. Şimdi başvurursanız bir borcunuz yoksa çıkacaktır. Kredi de çıkar, kredi kartı borcunu düzenli bir şekilde hesap kesim yapılınca hemen öderseniz kredi çıkacak tutar da artar, kredi kartınızın limitini de arttırırsınız.
- 24-02-2021, 23:21:36Üyeliği durdurulduHiç bir sicil kaydım yok. Teşekkür ederm bu arada hangi bankayı önerirsiniz?Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-02-2021, 23:22:39Üyeliği durdurulduDaha önce hiç kredi karı çıkartmadım hocam ilk olucakyamanyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-02-2021, 23:23:36Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.Kardeşim merhaba, kısa kısa kafanı karıştırmadan cevap vereyim. Öncelikle sigortan kredi kartı başvurusunda değerlendirilmez, yani ön şart değildir.
Daha çok maaşını bankadan alıyorsan, maaşını aldığın bankadan başvuru yapman daha iyi olur. Sonrasında, ayda 1 kereyi geçmeden kart başvurusu yapmalısın. Yani mobil bankacılığa girip başvuru seçeneklerinden form doldurup üst üste sakın başvuru yapma. Ayrıca kkb puanının oluşması için mesela, fatura ödemelerin varsa onları otomatik ödeme talimatı ver, eline para geçtikçe hesabına yatır ki nakit akışı oluşsun.
2.olarak kredi için ise farklı şartlar oluyor mesela en az 90 gün aralıksız sigorta ödenmesi gibi. Bunda da şöyle bir dezavantaj oluyor, sgk hizmet dökümleri 1 ay geriden geliyor.
Yani mesela şu an şubat ayındayız ama e devlet e girdiğinde sadece varsa Ocak ayı sigortanı görürsün. Martın sonunda Şubat yansıyor gibi.
Buda kredi başvurusu yaparken aranan şartlardan biri olduğu için kredi yüksek ihtimalle ret gelecektir. Bunda da yine maaş aldığın bankadan başvuru yapmakta ve şube personeli ile yüz yüze görüşmekte fayda var. Çalıştığın firmaya göre hemen kredi de verebilir, vermeyebilir de.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Sevgiler. -Bankacı. - 24-02-2021, 23:24:32Ben Yapı Kredi kullanıyorum. Maaş bordrosu istemeden bütün kredi kartı limit arttırma taleplerim otomatik onaylanıyor düzenli ödeme yaptığım için. Aynı zamanda ön onaylı hazır kredi tutarı da var XXX.XXX tutarda. Maaş hangi bankaya yatıyorsa ona başvurun kart için.Alikoseoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle