• 31-01-2021, 14:17:16
    #10
    ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nedense aklıma ilk olarak alanın da büyük olmasından kaynaklı Kuşadası'na yönelik Getir vb gibi bir sistem kurulup bunun üzerinden ilerleme sağlanabilir.
    Teşekkürler, güzel bir fikir denenebilir.
  • 31-01-2021, 14:18:43
    #11
    Üyeliği durduruldu
    A101 ve bim gibi kiracı dururken kendinizi sıkmaya hiç gerek yok. Hele ki mevcut başka işiniz varsa. Büyük ihtimalle kira getirisi cazip olmadı. Ama şu durumda öncelikle böyle imkan olduğu için şükretmelisiniz.
  • 31-01-2021, 15:09:46
    #12
    looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    A101 ve bim gibi kiracı dururken kendinizi sıkmaya hiç gerek yok. Hele ki mevcut başka işiniz varsa. Büyük ihtimalle kira getirisi cazip olmadı. Ama şu durumda öncelikle böyle imkan olduğu için şükretmelisiniz.
    Öneriniz için teşekkür ederim, net bir iş fikri bulamadığımız takdirde kiraya verebiliriz.
  • 31-01-2021, 16:34:50
    #13
    reka29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, Kuşadası'nda 440+440 880 m2 dükkanımız bulunmakta, kiracımız yeni çıktı.
    Kendimiz inşaat sektöründe hizmet veriyoruz ek olarak dükkanımızı değerlendirmek istiyoruz ancak tam olarak ne yapabileceğimize karar veremedik. Öneride bulunmanızı rica edeceğim,
    Teşekkürler.
    Merhaba ben de Kuşadası'nda oturuyorum, iş için elemana ihtiyaç olduğunda beni de alabilir misiniz abi?
  • 31-01-2021, 16:37:56
    #14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Halısaha açın.
  • 31-01-2021, 18:36:11
    #15
    Şu sıralar özellikle pandemi döneminden dolayı fiziksel mağazaların işlevi epey azaldı ve daha önemlisi insanlar artık internet alışverişlerine alıştı. Önyargılar kırıldı ve daha olumlu bakılmaya başladı. Bu yüzden pandemiden sonra da fiziksel mağazaların online mağazalardan daha az tercih edileceğini ve hiçbir zaman bi önceki günden daha iyi olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden bence en iyisi sizin herhangi bir ticari faaliyete başlamanız değil yeni bir kiracı bulmanız.
  • 31-01-2021, 18:39:08
    #16
    reka29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kiracımız Migros'tu yeni çıktı A101, Bim iletişime geçti ancak sıcak bakmadık şimdilik. Teşekkürler
    Neden sıcak bakmadınız ki?