• 24-01-2021, 00:56:04
    #19
    whiteaygir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 aydan fazla süredir kullanıyorum. Canavar gibi telefon. Atom karınca. Telefonu boyutu için aldım. Diğer telefonlar kürek gibi cebime sığmıyor. Telefon alınır mı sorusunun cevabı telefon kullanımınıza bağlı. Oyun oynayacaksanız alınmaz. Standart kullanıcılar (sosyal medya, banka uygulamaları, webte gezinme vb.) için biçilmiş kaftan. Şu ana kadar yapılan yorumlarda bataryaya değinilmemesi çok ilginç geldi ki bu telefonun olumsuz yönü sorulduğunda ilk önce bataryası yetersiz derler. Bataryası 1800 mah. Telefonun tek eksik tarafı bu. Standar kullanıcıysanız günü rahat çıkarırsınız. 4,5-5 saat ekran süresi alırsınız. Ölçüleri iphone 7 ve iphone 8 ile birebir aynı. Diğer mesajlarda da belirtmişler işlemicisi ve kamerası iphone 11 ile birebir aynı. Portre modu da mevcut. Fiyatına gelecek olursak kasım ayında muhteşem cumada 4500 TL'ye satıldı. Şu anda 4700 TL civarına bulunabilir.
    Lol wr hariç oynadığım pek oyun yok diyebilirim ve iphone sarj konusunda biraz hızlı bittiğininde farkındayım ama işte senelerdir iphone kullandığım için androide geçmek konusunda biraz kararsızım diyeiblirim
  • 24-01-2021, 00:58:10
    #20
    kcokol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    valla iphone alınmaz mı, alınır tabii. Ondan önce bilgisayarınız iyi mi değil mi, diğer ihtiyaçlarınıza bakın derim. 5k ++ parayı telefona vermeden önce kendinize gelir gider tablonuzu yapın ayağınızı yorganınıza göre uzattığınızdan eminseniz tabiiki alın. Ben şu an 5k lık bir bütçem olsa ilk iş bilgisayarımı yenilemek olur çünkü bilgisayarda web tasarımı yapıyorum, orası gelir kapısı. Buna göre düşünün harcama yapın.
    Bahsettiğiniz gibi diğerlerine ihtiyacım var diyebilirim ama kendimce önceliği telefonda görüyorum şu anlık
  • 24-01-2021, 01:28:43
    #21
    İphone se almayin hocam onu alacaginiza gidip iphone 8 alin kamera disinda pek bir fark hissetmessiniz . İphone se alacaginiza ikinci el temiz bir xr almanizi tavsiye ederim .
  • 24-01-2021, 14:14:37
    #22
    Bence alinabilecek en iyi iPhone modelidir.
  • 24-01-2021, 15:17:40
    #23
    Her türlü alınır, 11 'e parası yetmeyenler için SE ideal karşılığı olarak android kıyaslamak doğru olmaz.
  • 24-01-2021, 15:52:21
    #24
    Küçük telefon sevenlere, telefonda oyun oynamayanlara, Apple eko sisteminden vazgeçemeyenler için alınabilecek en uygun güncel iPhone modeli.

    2020 yılında satışa çıktı ve daha çok yeni. Tasarımı iPhone 8, donanım / kamera iPhone 11.

    Bataryası yoğun kullanımda hızlı bitiyor evet. Çünkü telefon küçük ve buna bağlı olarak batarya kapasiteside az.

    MediaMarkt'ın eskisini getir yenisini götür kampanyasıyla ben satın almıştım. Şu an o kampanyaların hiçbiri yok sanırım fakat aylardır memnun olduğumu söyleyebilirim.
  • 24-01-2021, 16:56:50
    #25
    Hocam biz aldık çok iyi bi telefon. Yine 4-5 yıl götürcek gibi duruyor
  • 24-01-2021, 16:58:05
    #26
    5 aydır kullandığım telefon öve öve bitiremem fiyatı da çok düşmüş 6 k ya almıştım ilk çıktığında