• 15-01-2021, 02:14:01
    #1
    Merhaba laptop bilgisayarim daha masaüstü açılali 5 saniye olmadan kapanıyor bunun nedeni ne olabilir driver booster ile güncelleştirme yaparken meydana geldi şuan kullanamıyorum
  • 15-01-2021, 02:20:12
    #2
    Üyeliği durduruldu
    İşlemci veya ekran kartı çok ısınıyor olabilir. Altına ufak bir şey koyup, yükselterek soğutmaya çalışıp öyle açıp deneyebilirsiniz.
  • 15-01-2021, 02:25:21
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Güvenli modda Sistem geri yükleme yaparsanız sorununuz cozulebilir ..
    Driver bostun kurmus oldugu uyumsuz driver'dır büyük ihtimal problem
  • 15-01-2021, 02:26:14
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Driver güncelleştirmesi tam tamamlanmadan sorun oluştu mu?
  • 15-01-2021, 02:27:48
    #5
    Driver Booster uzun süredir kullanıyorum, normalde olmuyor bu tür durumlar acaba yarıda mı kesildi?
    - Güvenli modda açıp son kurduğunuz driverleri kaldırmayı ya da en son çalışan haline yeniden yedekten yüklemeyi deneyin
    - Eğer driver yükledikten sonra oldu demeseydiniz ihtimaller o kadar çoğalacaktı ki! (Isınma, Ram, HDD vs). Eğer kapanıyordan kastınız reset atması ise aklıma gelen bu, ama elektrik komple kesip kapanıyorsa ihtimaller daha fazla. Hatta belki de son yaptığınız driver booster işlemi ile alakalı bile değildir. Tahmini olan arkadaşların basit müdahale fikirleri faydalı olmazsa bilen birine göstermeniz yararınıza olacaktır.