Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim.
2019 yılında mail adresim calinmisti ve savcılığa suç duyurusunda bulunmustum, dosyaya takipsizlik verip kapatmislardi. Bir kaç gün önce babamı polisler aramış ve numaram ve adımla alış veriş yapılmış ve ifadeye çağrılmış. ( Calinti kredi kartı ile alis veriş yapilmis 2019 yılında )
Kullanmış olduğum telefon numarası babamın ustuna kayıtlı ve kullanıcısı benim Kıbrıs'ta askerlik yaptığım için dilekçe ile askeriyede ifadem alınacak ve ben nasıl bir ifade vermem gerekiyor fikrim yok. Yapılan olayla hiçbir ilgim ve alakam yoktur. Bu dava sorusturma sürecinde ne olur? Mail hesabımın calindigina dair savcılık makamına vermiş oldugum şikayet dilekçesi felan var.
Kendimi nasıl savunabilirim yardımcı olur musunuz ?
Avukat olan bakabilir mi?
4
●157
- 07-01-2021, 20:36:28
- 07-01-2021, 20:58:21Üyeliği durdurulduGeçmişte bu konu hakkında ifade verdiğini belirt, bir kaç soru sorarlar hocam ve eski ifade üzeri işlem yaparlar. Senlik birşey çıkmaz hocam merak etme.
- 07-01-2021, 21:07:51Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkür ederim.ramazanALAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-01-2021, 21:10:56Geçmiş dönemde savcılığa bulunduğunuz suç duyurusundan bahsedin. İddianame düzenlenmemiş olsa bile soruşturma numarası vardır 2019/xxxxx şeklinde. Ona ulaşırlar ve böylelikle söyleminizin doğruluğu delile dayandırılmış olacağından lehinize delil elde etmiş olursunuz. İfadenizde, sizin böyle bir suçu işlemediğinizi ve bu durumun sizden kaynaklanmadığını numara üzerinden bir şey yapılmayıp sadece e-posta hesabınızın saldırganlar tarafından hacklendiğini belirtin.