• 02-01-2021, 23:47:14
    #10
    esterkanfii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Covid19 atlattıktan sonra bende de ara ara tekrarlayan kemik altı ağrısı. Çok şiddetli olmadığından pek üstüne düşmüyorum.
    Bende atlattım hocam. Covidten kaynaklı diyemeceğim çünkü 1 yıldır uğraşıyorum.

    bozel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu anlatmış olduğunuz durum bendede var ama kronik olarak şeker hastalığıda var ama diyabet hastasıyım tabi insülin düzeyinde değilim başlangıç şeker öyle 120-130 arası ama bununla ilgisi yok yürüdüğüm zaman kesiliyor ama oturduğum zaman genellikle ağrılar sıklıkla oluyor en önemlisi eklem yerleri gibi yerler ağrıyor.
    Bende ilk şeker den şüphelenmiştim hocam. Ama çıkmadı şükür. Allah size de kolaylık versin
  • 02-01-2021, 23:49:02
    #11
    akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Genç yaşta yapıyor mu hocam ? Çok doktora gittim hiç bahsetmediler bile



    Ağrı yapar mı hocam ?
    Kemal sunal filminde romatizma vardi ilaci alinca hafifliyordu ordan yola çıkarak dedim ama doktor bilir yinede
    • akilicaslan3
    akilicaslan3 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 02-01-2021, 23:58:52
    #12
    akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıldır bacaklarım da geçmeyen hafif ağrılar oluyor. Çok doktora gidiyorum kan testi röntgene bakıp bişey yok diyip ağrı kesici yazıyorlar. Kullanıyorum 1-2 gün bıraktığımda yine devam ediyor. Ama ilginç bir şekilde propolis veya özellikle kefir gibi bağışıklık güçlendirici takviye aldığımda kesiliyor. Bıraktığımda tekrar başlıyor. İyice rahatsız etmeye başladı bu durum. Huzursuz bacak sendromu falan değil 1 yıl sürdü ve hala devam ediyor.
    Hocam aynı sorun bende de var ama benimki sanki huzursuz bacak sendromu gibi... Tam olarak ağrı olarak nitelendiremiyorum da ama sürekli bir rahatsızlık var. Özellikle gece veya yatarken rahat bırakmıyor beni Huzursuz bacak sendromu olmadığını nereden biliyorsunuz? Ona göre bende bileyim

    Geçmiş olsun bu arada