Premium üyelik alacağım ancak almadan önce açmış olduğum konuları ve -Tradelerimi sildirmek istiyorum.
Açtığım konular silinsin diye moderatore konuyu bildiriyorum lütfen konuyu silin gerekli satış yapıldı vs. Gerekli yazıyı yazıyor ve yoluyorum konuyu kitliyor. Arkadaş konun silinmesini istediğimi belirtiyorum. Konuyu kitliyorlar ve silinmemesi için bir açıklamada yapmıyorlar. Anlamış değilim neye göre işlem yaptıklarını.
3 adet - Tradem var bu 3 kişinin de mağduriyetini giderdim para ödemesini yaptım. Mağduriyet çözüldü sorun yok müşteri tarafından - tradeler kaldı. Arkadaş 10 kere - trade kaldırılması bölümüne yazdım mağduriyet giderildi. Açılan sikayet konusunda mağduriyetin giderildiğini açık ve net bir şekilde bildiriyorum. Gel gelelim işlem yapılmıyor. Hani en azından - tradeniz bu sebepten kalkmiyor kalkamaz gibi gerekli açıklamada yapmıyorlar.
( Eminim ki bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. )
@Coşkun Çetin; Bey sizin açmış olduğunuz bu platform sayesinde birçok kişi ev geçindiriyor. Ellerinize sağlık ancak bu konuyu açmak istemezdim. Premium üyelik alacağım için temiz bir sayfa ile başlamak istiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Hayırlı çalışmalar dilerim.
R10 yetkililerine sorum var !!!
19
●1.017
- 29-12-2020, 04:14:38enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konunun moderatorü ayrı hangi birine yazayım ? - 29-12-2020, 04:16:45@Coşkun Çetin; hocayı etiketleyeceğinize direkt ona pm atabilirdiniz diye düşünüyorum.Gencer003 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-12-2020, 04:20:09Negatif trade ile @Berkay; ilgileniyor sanırım.Gencer003 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-12-2020, 04:21:59Düşünceniz benimde aklımdaydı merak etmeyinenessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler düşüncenizi benimle paylaştığınız için .
Daha önce açılan konularda silinebileceğini belirtiler neye dayanarak açmış olduğunuz konular silinmiyor diyorsunuz ?onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağduriyetler giderildi @gencer003 olarak aradığınızda bunun kanıtınıda görebilirsiniz. - 29-12-2020, 04:25:33Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Premium üyelik = Kefaret mi oluyor anlamadım?
Modlar zaten o konuyu inceleyip uygun görürse -tradeleri siler?
Konunuzun silinmesini istemeniz de garip? zaten forumun amacı bu degil mi? yaptığınız ticaretin kanıtı yazılı bir sekilde kalmış oluyor ve zaten konu üzerinden ticaret gönderiliyor?
Sizin isteğiniz neden gerçekleştirilsin? Premium üyelik alıp sıfırdan başlamak istiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış onu sevgili moderatorlerimiz ve Coşkun hocam daha iyi karar verir ama bence yanlış.
Eğer böyle bir sey doğru olsaydı insanlar bir süre -trade alıp hiç umursamadan forumu kullanır sonra da premium alıp aynı istekleri beyan ederdi. - 29-12-2020, 04:26:18Daha önce muhabbeti döndü , açtığınız konular şak diye silinmez yani modlarin da öyle kafasına göre konu silme lüksü yok sebebi ise kanunlar. R10 yer sağlayıcı olarak yarın öbür gün davalık bir durum olduğunda kaynağı gösterme yükümlülüğü doğabilir. Silmek yerine konu içeriğini editletip kilitleyin. Trader konusunda da trader sildirme konusuna yazıp sonucu beklemelisiniz.
Teşekkürler düşüncenizi benimle paylaştığınız için .