Laptopta 500 GB ssd var
Oyunlar çok fazla yer kapladığı için nerdeyse alan kalmadı. Bunun için ne yapılabilir? Taşınılabilir hard disk ya da ssd hangisi alınabilir güzel bir ürün önerebilir misiniz? Bütçeyle ilgili sıkıntı yok. Sadece Ne alacağımı bilmiyorum
Ssd doldu ne önerirsiniz
7
●113
- 18-12-2020, 04:16:09
- 18-12-2020, 04:47:49Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülebilgisayarı daha yeni aldığım için ve garanti kapsamı dışına çıksın istemediğim için dışarda yapılır mı bilemedim. 1 Tb veya 2 tb düşünüyorum. Acaba Servisinden mi yaptırmak mantıklı olur? Marka msiEndStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-12-2020, 07:49:46DVD sürücü bulunuyorsa genelde tek vidayla bağlı oluyorlar. Bilgisayarı sökmeden DVD yerine aparat yardımı ile ek HDD takabilirsiniz.
DVD sürücü alanı yoksa da laptoplarda genelde ikili kapak sistemi oluyor. İlk kapak açıldığında Disk ve Ram gibi basit tak çıkar işlemleri garantiyi etkilemez. İkinci kapak açıldığında risk oluşturabileceğinden garanti kapsamına çıktı denebiliyor. Bu şekildeyse ikinci bir disk yuvası var ise oraya ek uygun diski eklemenizde sorun olmayacaktır. - 18-12-2020, 08:04:12eski serilerde hdd için ayrı bir kapak olurdu artık tüm kapak yapıyorlar ve açınca garanti gidiyor. sabit oyunlar oynuyorsanız yükseltmekten başka çare yok. usb hdd ile keyif alamazsınız kasar oyunlar.