• 17-12-2020, 12:29:24
    #1
    Arkadaşlar iyi forumlar , bu konuyu nereye açacağımı bilemedim , yanlış yere actiysam mod arkadaşlar taşırsa sevinirim.

    Smm panel kuracağım , scripti burdan bir arkadaştan satın alacagim.

    Ana sağlayıcı fiyatları uygun ( tercihen kendi servisleri ) API cekebilecegim yer arıyorum. Ara bayiler sağlayıcılar ulasmasin lütfen. Fiyatları sisirikler ulasmasin lutfen.
    Servisler kaliteli olmalı örn: %100 türk takipçi derken bot gönderen çoğu resimsiz kullanıcı gönderen 1-2 günde silinen servisleri kullananlar bunları da iyi servismis gibi kullananlar ulasmasin.

    Servisini yere göğe sığdıramayıp , daha sonra şöyleydi böyleydi ilk defa böyle oldu gibi olacaksa bu arkadaşlarda ulasmasin.

    Sadece ana sağlayıcı olup , servisleri kaliteli olup hızlı (stabil) ve fiyatları uygun olanlar ulaşsın lütfen.

    Saygılar , iyi forumlar.
  • 17-12-2020, 12:30:48
    #2
    Platin üye
    Pm atıldı
  • 17-12-2020, 12:33:45
    #3
    Üyeliği durduruldu
    pm gönderilmiştir.
  • 17-12-2020, 12:35:32
    #4
    Dostum dikkat et burada herkes 8 yıllık ana sağlayıcı
  • 17-12-2020, 12:39:57
    #5
    Merhabalar,

    Her servisin sağlayıcısı farklıdır ve bu şekilde konu açarak bulmanız mümkün değil. Piyasada bilinen panellere APİ veriyorlar ve onlarda ufak karlarla son kullanıcıya dağıtıyor.

    Yani şu servisin sağlayıcısı şu kişi desem, muhtemelen piyasadaki bilinen panellere verdiği fiyatı size vermeyecektir.

    * Çekiliş ile %100 Türk organik takipçi sağlayabilirim. 10K'ya kadar kasım yapabiliyoruz, özel fiyatlar PM'den iletilmiştir.

    Normal fiyatımız 1K = 22 TL'dir fakat bayimiz olucak kişilere fazlasıyla indirim yapmaktayız.


    https://panel.sosyaldanisman.com/
    https://sosyaldanisman.com/
    Telefon ve WhatsApp: +90 (212) 909 03 95
    Yüzlerce referans: https://www.r10.net/instagram/206750...iz-sistem.html
  • 17-12-2020, 12:47:21
    #6
    Jesie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dostum dikkat et burada herkes 8 yıllık ana sağlayıcı
    Evet hocam onu biliyorum , fiyatlardan belli oluyor zaten inceliyorum eyvallah hocam 🙂🙂
  • 17-12-2020, 12:48:40
    #7
    Arkadaşlar , pmler gonderilmistir. " Uygun fiyat" veren ana sağlayıcı dedim ama verilen fiyatlar ucuk + çekiliş ile kazanılan takipçi istemiyorum. Musterime her an her isteditinde istediği miktarda gönderim saglayacagim. Çekiliş düşünmüyorum. Teşekkürler
  • 17-12-2020, 13:11:38
    #8
    Merhabalar;

    Servisler bölümünden fiyat listemizi inceleyebilirsiniz fiyatlarımızı uygun bulursanız api için yardımcı olabilirim.

    www.medyabayiciniz.com
  • 17-12-2020, 13:15:35
    #9
    onurbayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar;

    Servisler bölümünden fiyat listemizi inceleyebilirsiniz fiyatlarımızı uygun bulursanız api için yardımcı olabilirim.

    www.medyabayiciniz.com
    Merhaba , teşekkürler ilginiz için. Yalnız aracı bayi aramıyorum , fiyatlar uygun değil.

    İyi kazançlar