Turkiye'de bir gunluk emegin karsiligi ne olmali?
9
●205
- 17-12-2020, 02:53:36Merhaba arkadaslar. YouTube kanalima trafik cekmek icin yazilim uzerine para odullu bir yarisma duzenlemek istiyorum. Yarisma geregi yazilacak proje bir gunden fazla surmez yeni baslayanlar icin. Boyle bir durumda bir kisinin bir gunluk emeginin karsiligi nedir? Mesela 200-300 TL yeterli midir?
- 17-12-2020, 03:05:24Yapilacak is basit bir React projesi olacak. Katilanlar demo bir API'dan veri alacaklar, ekrana yazdiracaklar, bunu yaparken benim kanalda anlattigim konulardan faydalanacaklar (veya nasil biliyorlarsa artik.)
Kanalimda anlattigim konulardan 4-5 adimlik bir proje dokumani hazirlayip yarismanin baslangic gununden itibaren bir gun sure verip sonra projeyi bitirip gonderenler arasindan secmeyi planliyorum. Aslinda bir gun surecek bir sey degil, en tecrubesiz insan icin belki o kadar surebilir. Ortalama bilgisi olan birisi icin 2-3 saati gececegini sanmiyorum.
Ayrica baslangicta butcem 4 haneli rakamlari odeyecek durumda degil o yuzden projeyi de kucuk tutuyorum zaten. Benim merak ettigim 200-300 TL gibi bir rakamin Turkiye'de ne kadar cazip oldugu.
Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKaiya1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 17-12-2020, 03:07:36Eğer iş hiç bir şey bilmeden bile videoları izleyerek yapılabilecek bir iş ise sanki 300 Lira fena değil. Fakat bu işlerin pek sağı solu belli olmuyor. Bol şanslar.samet_M adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-12-2020, 03:45:14Video izleyip yapacaksa eğer hocam hobi gibi bunu 2-3 saat içinde yaparlar ayrıca sen insan çalıştırmıyorsun bu bir yarışma 250 300 gibi paralar yüksek.
3-5 kişiye ödül verin 100TL gibi bir rakam olsun yapan yapar yapmayan yapmasın zaten covid var millet ev de aç