Meb Onaylı Bilgisayar Kursu Lazım
6
●79
- 16-12-2020, 00:04:21bilgisayar sertifikası almam gerekiyor, halk eğitimler askıya almış kurs işlemlerini şuan için yeni kurs açmıyorlar. internette bi kaç kuruma başvurdum şaka gibi rakamlar veriyorlar. bildiğiniz fiyatı abartıya kaçmayacak uygun kurs var mı uzaktan eğitim şeklinde?
- 16-12-2020, 00:28:53Hocam ufak bir hatırlatma, nereden alırsanız alın, e-devlette görebiliyor olma şartını arayın.muratbelen1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde bir eğitim kurumum var, size yazar veririm, fakat ne bu sertifikayı vermeye yetkinliğim var, ne de siz bu sertifikayla bir iş yapabilirsiniz. E-Devlet'te görülmeli yani alacağınız sertifika.
Üniversitelerin sürekli eğitim merkezleri ile anlaşma yapmış olan kurumları tercih edebilirsiniz, burada da e-devlet şartını arayın.
(50 kişi ve üzerinde talep olursa, milli eğitime kurs açmak için başvurabilirim) - 16-12-2020, 00:42:38hasbelkader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şuan fazlasıyla talep var ama covid kaynaklı açmıyorlar askıya alınmış. meb onaylı olması yetmezmi sertifikanın başvurularda? - 16-12-2020, 14:46:05yok hocam, yeterli değil. Dediğim gibi E-Devlet'te görünüyor olmalı.muratbelen1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-12-2020, 22:10:16bugün bi kaç yerle görüştüm onlarda sınava farklı illere çağırıyor. bir kurs bulamadım.