• 11-12-2020, 08:05:16
    #10
    Bende'de benzer sorun vardı müşteri hizmetleri defalarca tekrarladı ama hiç bir şekilde 10₺'mi çekemedim banka hesabına. Forumdan bir arkadaş bakiye bozumu için yardımcı oldu'da halletim. (5 Ay önce)
  • 11-12-2020, 12:15:42
    #11
    XIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "hocam kendi kredi kartın veya hesabın değilse yükletme yapmıyor diye biliyorum . Ayrıca 3d'siz ödeme yapılmıyor diye de biliyorum."

    Bu tamamen aldatmaca güvenlik amaçlı olsun diye alınan tedbirler gibi. Mesela ininal/paycell/Pep bunlardan birine akraba eş dostunuz kartı ile bakiye yüklemeyi deneyin bakın nasıl geçiyor. Hiç bir online pos sitede ki ve kartta ki ad eşleşiyormu diye bakamıyor böyle birşey geliştirilmedi ve 3d işine gelecek olursak şuan çok büyük rat olayı var i llegal alemde bu sayede 3d SMS kodlarına erişim var. Pep de bu yüzden tedbir amaçlı kredi kart paralarını başından beri ne aktartıyor ne başka birşey.
    Merhabalar, İninal/Paycell'de ama o kural hiç yok hocam. Pep onu gerçek anlamda uyguluyor sanırım.

    Konuyu açan arkadaşa istinaden, kredi kartınızı nakite çevirmeyin diye koyuluyor bu kurallar. Böyle olmasa kredi kartlarında nakit avansın bi anlamı kalmaz.