• 26-11-2020, 10:07:56
    #10
    boyunda 2 tane belde fıtık. mümkünse fizik tedavayi kullan önce en son ameliyat olmayı tercih etmelisin
  • 26-11-2020, 10:12:13
    #11
    2-3 doktora fikir sor. 3. ü de ameliyat derse ameliyat ol. Fıtıklar sinirlere zarar veriyor. Güç sadece kas hacmi ile alakalı değil. O kasa giden sinir sinyali ile de alakalı. Sinirler hasar görürse sinyal az gider ve güçsüzlük başlar kollarında. Ameliyatlık bir fıtık ise ameliyat olmak lazım. Ameliyatlık değilse fizik tedavi ile sonuç alınabilir.
  • 23-12-2020, 16:56:45
    #12
    Önceki konularında oyuncu koltuğu sormuşsun, belli ki oyuna hatrı sayılır zaman ayırıyorsun.
    Bunun yerine gel kordonda koşu yap, sahilde balık tut. Boyun eklemlerini zorlamamış olursun. Hatta ben de bu bahane ile eşlik edip spor yapmış olurum
  • 27-05-2021, 13:23:14
    #13
    kuzeyturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fizik tedaviye gidiyorum 14. Seans hiç bir değişiklik yok. Ayrıca evde uyguladığım boyun egzersizlerininde ağrıya karşı hiç bir faydası olmadığını anladım. Yani fizik tedavi ve egzersizler gergin olan kasların biraz daha gevşemesini sağlıyor bu sayede biraz daha hareket açıklığı kazanıyorsunuz. Boynunuzu sağa sola daha rahat çeviriyorsunuz ama o beyni uyuşturan ağrı bir türlü gitmiyor.
    hangi egzersizleri yaptınız hocam bende de başlama aşamasında da fıtık.