Dolandırıcıları nereye şikayet etmeliyim, ne yapmalıyım
4
●156
- 17-11-2020, 23:23:18merhaba arkadaşlar dün bir hesap alacaktım hata ettim biliyorum ama iş işten geçti, parayı gönderdim gidiş o gidiş hesapta parada gitti, adamın paparası ,banka ibanı ve telefon numarası var wp konuşmaları da var şimdi şikayet etsem nasıl bir yol izlenir, nereye şikayet etmeliyim, çok mu uğraşırım ve buna değer mi? para çok büyük miktar değil ama bir öğrenci için çok. bilgi verirseniz sevinirim.
- 17-11-2020, 23:27:03aynı olay basıma gelmişti istanbul'dan 2 bin tl dolandırıldım gittim polis karakoluna ifade verdim mahkeme kagıdı adamın evıne gıder gıtmez telefon engelımı kaldırıp benı aradı kardesım paranı atayım sıkayetını cek dıye parayı aldım mahkemelerlen ugrasamam dıye sıkayetı gerı cektım sanada tavsıye ederim gitmeni ugrasamam deme git şikayet et sonucunu alırsın ıllakı
- 17-11-2020, 23:29:034 Yıldır felan r10'da ticaret yapıyorum çok da ticaretim olmadı ama 2 defa ************** yaşadım bir tanesini şikayet ettim 1.5 yıl hapis ve para cezası aldı bir tanesinin de soruşturması devam ediyor 2 hafta önce verdim. Dolandırıldığınızda savcılığa gitmekten hiç çekinmeyin paranın miktarı önemli değil siz sustukça başkalarına da saracak bunlar.
- 17-11-2020, 23:33:19Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePampuli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülehepinize çok teşekkür ederim içimde büyük karamsarlık vardı ne yapayım diye ama yarın olsun karakola gideceğim inşallahdoguhansubas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle