Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşkar sizlere merak ettiğim bir konu hakkında bir sorum olacaktı google'yi silip tekrar yüklediğiniz de apisindeki bilgiler yani şifreler gidiyormu acaba yani tekrardan yüklediğimde google'yi şifre bölümündeki bilgiler aynı şekilde duracakmı ? Yoksa silinecekmi? Bilgiler için şimdiden teşekkürler