Herkese iyi akşamlar güzel dostlar.
mesela zamanında bir şekilde çalışıp güzel paralar kazanıp, o parayı vadeliye yatırıp ne bileyim kirasını masraflarını kapatıp ufak tefek ek işlerle de hayatını sürdüren arkadaşlar var mı çok merak ediyorum?
Bu şekilde hayatı sürdürmek mümkün mü? aylık 2 bin faiz kazanıp minimal bir hayat yaşanabilir mi tek başına acaba? Bunu çok merak edip örnekleri olan var mı sormak istedim.
şimdiden yazmak istiyorum doğalgaz su elektrik internet zaten bin lira. 2 bine ne geçinmesi gibi siyasete çekmenizi lütfen özellikle istemiyorum. Sadece tek derdim faiz ile uzun vadede hayat sürdürebilmek mümkün mü onu öğrenmek istedim. Böyle ne bir birikimim ne de niyetim var sadece kafamdaki soruyu belki gerçek hayatta yaşayanlar vardır da deneyimlerini anlatır diye konu açmak istedim.
Faiz ile hayatını sürdüren var mı?
23
●894
- 09-11-2020, 23:31:12
- 09-11-2020, 23:34:59Bir yere kadar gider hocam örneğin asgari ücretin 1.200 olduğu zamanlar 1000 tl faiz alan adam faizi hep yese ana paramız sürekli değer kaybettiğinden dolayı belli bir süre sonra verdiği faiz yetmeyecek ve para değer kaybetmesinden dolayı zarar bile edebilir diye düşünüyorum. Ekonomist arkadaşlarda yazarsa aydınlanırız
- 09-11-2020, 23:35:25Vadeye yatırılan para hiç bir zaman kazandırmaz paranız sabit durur gelen vadeyide yersiniz ticaret yapmasanız dahi gayrimenkul alsanız hem kirasını yersiniz hemde malınızın değeri artar.
- 09-11-2020, 23:37:50Köşede 1 milyonu olup hayatını geçindiren insan sayısı 1 Milyon dan fazladır üstadım.
- 09-11-2020, 23:38:31Para yatacağına proje geliştirebilirsin bence alacağın bu paradan başka gelerin yoksa zaman kaybı