• 03-11-2020, 13:02:59
    #10
    Chipville adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yıllardır arac kiralama sektoru icinde biri olarak samsundan kiralayacaksan samsun merkezli 5s firmasini tavsiye ederim reis oto destekli bir firma araclari hep sifir kilometredir. Bunun harici metal oto bunyesinde bulunan central gibi kurumsal firmalardan kiralama yapmani oneririm. Bu firmalar buyuk ihtimalle yolcu 360 da vardir arti olarak papara ile odemelerde indirim olmasi gerekli ekstra.
    Önerileriniz için teşekkürler inceleyeceğim hocam.

    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mapsten gördüğüm kadarıyla Samsun - Trabzon 350 km civarı. Gidiş dönüş + şehir içi gezmelerle 1500 km dediğiniz gibi makul bir km. Benzinli - Dizel arasında 400-600 tl oynuyorsa benzinli araç normal kullanımda daha ucuza gelecektir. Tabi ki aracın kullanılış şeklinin vs. önemi yüksek. Ortalama 40 kuruş yakan bir araçla 600 liralık fark ile 1500 km civarı yol yapabilirsiniz.
    Evet aşağı yukarı bende dediğiniz gibi bir hesap yaptım. Bakalım sanırım benzinli daha uyguna gelecek gibi. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • 03-11-2020, 13:03:44
    #11
    ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O zaman şunu da ekleyeyim , bazı firmalarda günlük km sınırı vardır. Km sınırı olup olmadığını da baştan konuşmanda fayda var. Sonradan km fark ücreti ödemek zorunda kalma
    Ona özellikle dikkat ediyorum zaten hocam Teşekkürler
  • 03-11-2020, 13:18:29
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dizelden şaşma derim performansta zaten fark yok. 1500 olur 15 ünde 2500 eş dost hazır araba kiraladık dolaşalım dersin
    ama dikkat et bu kiralama şirketleri günlük kilometre limiti koyarlar bilgin olsun. Birde rentekar kaskosunun olmasını özellikle tavsiye ederim ben avisten alırken 10+20 tl ekstra ödiyerek geliştirilmiş sigortalı alırdım. sonra bir kazada aracın yatış süresi kadar para alırlar senden

    Bilgin olsun