Backlinkim adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Dolar daha yükselir mi?
54
●1.777
- 29-10-2020, 23:57:59Hocam bak bende senin gibi düşünmek istiyorum aynı çatı altında yaşıyoruz ama şöyle bir dönemden sonra ekonominin düzelmesi vs. hikaye olmayacak. Altın düşecek diye beklerken gram altın 500ü geçti. sorun onsta değil dolar kurunda. doları merkez bankası bile tutamıyor artık. Bu işin sonu 10lara 11lere gidecek eninde sonunda.
- 29-10-2020, 23:58:14Neyi, nasıl istiyorsanız o şekilde yapabilirsiniz. Ben ekonomi uzmanı değilim.CreationEpic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2020, 23:58:44Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Zamanla artacaktır.
- 29-10-2020, 23:58:46Merhaba! Bu tip şeylerde kimse kesin bir şey bilemez. Dolar yükselir,düşer. BTC yükselir,düşer. Altın yükselir,düşer. Bu tip net söylemler yanlıştır. Yarın bir anda hepsi fosta olabilir. Çıkabilir de. Bu konuda iyi araştırma yapmanı tavsiye ederim. Şahıslara değilde iktisadi konularda yazılan makaleler öneririm. Öncelikle iktisat öğrenmelisin. Yoksa her 20 bin tl si olan zengin olurdu dolara basıp
Ama yatırım dediğimiz şey öyle olmamakta. Sabır ve bilgi ile sıkı takip gerektirmekte. Param değer kaybetmesin kafasındaysan güncel her hangi bir değerli şey iyi bir araç olacaktır. Kazanayım dersen üstte birazcık bahsettim.
- 29-10-2020, 23:59:58Üyeliği durdurulduAslında birine borç vermiştim elde kalmasın diye değerlendirmek istiyorum dolar mı altın mı yazayım dedim ama büyük ihtimal dolar alacağım.SEDKAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ama yatırım dediğimiz şey öyle olmamakta. Sabır ve bilgi ile sıkı takip gerektirmekte. Param değer kaybetmesin kafasındaysan güncel her hangi bir değerli şey iyi bir araç olacaktır. Kazanayım dersen üstte birazcık bahsettim.