Damga Vergisi Ödeyenler Bakabilir Mi
4
●91
- 08-10-2020, 16:03:043 ayda 1 kez alınan Muhtasar beyannamesi damga vergisini kirada olmayan kişilerin ödeme zorunluluğu yokmuş sanırım, ben kirada değilim. Bunu ödememek için daha önce dilekçe yazarak sonuç alan var mı acaba. Gib üzerinden baktım fakat dilekçe yazabileceğim alanı bulamadım. Daha önce dilekçe yazan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum.
- 08-10-2020, 16:05:56Sizin dediğiniz sanırım her ay ödenen kdv beyannamesi damga vergisi.MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-10-2020, 16:08:52Ziraat hesabınız ile vergi ödemelerinden TC ile sorgulayabilirsiniz , ben ziraat kullanıyorum ama başka banka da yapıyordur illa , onu sorgularsanız ne zaman vergi çıkmış ne kadar borcunuz var görürsünüz , ekstra muhasebeciye para vermeyin yatırması için siz yatırın vergileri onu demek istiyorum.
MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
