Merhabalar dostlar mevzu derin sinirlerim boşalmış vaziyette yazıyorum, çok uzun zamandır uyuşturucu satıcılarıyla uğraşıyorum apartmanda bu kansızlar artık silah saklamaya da başladılar apartmana en üstte bir ev aldılar ve o evde ki ailede zaten bozuk biri aile demeye bin şahit ister defalarca karakolda şikayetler dolu aramaya bıktık çevreden arıyoralr bizim apartmandakiler arıyor polis çözüm bulamıyor polis çözemiyorsa ben mi çözücem yani adamları arıyorum siz takip edin bize haber verin diyorlar hadi ben takip edicem haber vericem peki polis ne yapacak olay bitince tutuklamayı mı yapıp 24 saat sonra mı salacak neyse uzun lafın kısası polisle hiç bir şekilde çözüm bulamıyorum geldiklerinde apartmana girmeyip beni dışarıya bekliyorlar kapı önünde olayı dinleyip biz birşey yapamayız bu duruma diyorlar şaka gibi hele birde adresi artık hepsi biliyor 45 dakika sonra olay bitince geliyorlar suç üstü yaptırmaya çalışıyorum yapmıyorlar cimer den başvuru yapabildiğimizin söylentisini duydum daha önce yapan var mı sonuçlanma durumu ne kadar oluyor ne zaman iletişim kurarlar ?
Edit : Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkürler az önce bir numara aradı zaten karakolda ki polislerde numaram var küçük bir ilçe burası ben halledicem mevzuyu benimle irtibatta kalın dedi ben yinede cimerden yapacağım şikayeti tekrar teşekkürler.
Cimer' e Başvuru Nasıl Yapılır ? + Soru
13
●207
- 01-09-2020, 23:01:19Cimer bu olayı yine ilgili karakola bilgilendirecek. Benim sana tavsiyem buraya döktüğün içtenlikle küçük bir ilve ilçe ise ya savcılık kapısını çal içini böyle dök yada valilik odasınının kapısında yat içini böyle dök.
En hızlı bu şekilde çözülür. Büyük bir şehir ise istanbul bursa ankara gibi malesef cimere yazıp beklemekten başka şansın yok. - 01-09-2020, 23:04:44boşuna olmuş olacak ama siz bilirsiniz hızlı cevap isterseniz cevap almak hakkınızı kullanarak yazın. Şİkayet yada başka birşey değil yani.
- 01-09-2020, 23:05:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bizim ülkenin adaleti bu biri ya da birileri zarar görmeden birşey yapılmıyor. Aslında adalet kavramıda yok ama neyse...
- 01-09-2020, 23:05:28Cimere hem şikayet hemde istek talebinde bulunacaksın, şikayet talebinde sana geç gelen polisi şikayet edeceksin, istek talebinde ise durumu güzelce anlatacaksın. E devlet şifresi ile giriyorsun sistem seni yönlendiriyor zaten
Ayrıca durumdan rahatsız olan komşularınız ile birlikte dilekçe doldurtup apartmandan attırabilirsiniz. - 01-09-2020, 23:08:12Bu maaşı hak etmeyenler listesinde,
1 emekliliği gelip emekli olmayıp kamu kurumlarını meşgul eden kıçının kılı ağaran tipler (belediyemde çokca var.)
2 öğretmenler.
3 polisler.
Kişisel şahsi kanaatimdir. X parti yakını olsanız apartmanın altında ekip arabası olurdu. Üst katınızda toz paketlenmiş, silah zulalanmış kime ne. Şunun şurasında saat 5 e ne var ki? Kim uğraşır.