Merhabalar dostlar mevzu derin sinirlerim boşalmış vaziyette yazıyorum, çok uzun zamandır uyuşturucu satıcılarıyla uğraşıyorum apartmanda bu kansızlar artık silah saklamaya da başladılar apartmana en üstte bir ev aldılar ve o evde ki ailede zaten bozuk biri aile demeye bin şahit ister defalarca karakolda şikayetler dolu aramaya bıktık çevreden arıyoralr bizim apartmandakiler arıyor polis çözüm bulamıyor polis çözemiyorsa ben mi çözücem yani adamları arıyorum siz takip edin bize haber verin diyorlar hadi ben takip edicem haber vericem peki polis ne yapacak olay bitince tutuklamayı mı yapıp 24 saat sonra mı salacak neyse uzun lafın kısası polisle hiç bir şekilde çözüm bulamıyorum geldiklerinde apartmana girmeyip beni dışarıya bekliyorlar kapı önünde olayı dinleyip biz birşey yapamayız bu duruma diyorlar şaka gibi hele birde adresi artık hepsi biliyor 45 dakika sonra olay bitince geliyorlar suç üstü yaptırmaya çalışıyorum yapmıyorlar cimer den başvuru yapabildiğimizin söylentisini duydum daha önce yapan var mı sonuçlanma durumu ne kadar oluyor ne zaman iletişim kurarlar ?
Edit : Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkürler az önce bir numara aradı zaten karakolda ki polislerde numaram var küçük bir ilçe burası ben halledicem mevzuyu benimle irtibatta kalın dedi ben yinede cimerden yapacağım şikayeti tekrar teşekkürler.