merhaba arkadaşlar ben html ve css öğreniyorum ve projelerimde yaptığım ilerlemeleri github'a hyper terminali ile yedekliyorum. kısa süre öncesinde bilgisayarımı değiştirdim ve iki sorunla karşılaştım çözemediğim
1. sorun= hyper terminali tekrar indirdim fakat bu sefer yükledikten sonra açılmadı, yani görev yöneticisinde açık gözüküyor fakat herhangi açılan bir pencere bulunmuyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
2.sorun= eski projelerimeski bilgisayarımdayken terminalden hem bilgisayarıma kaydedip hem de remote repo'ya kaydediyordum, yeni bigisayarıma geçince github projeleri ile ilgili senkronizasyonları nasıl yapmalıyım? nasıl tekrardan bu projeler üzerine çalışabilirim? dosyaları nasıl indirmem gerek?
terminal hakkında sorum var (R10+)
0
●67