Merhaba;
Bir marka başvuruma 29.07.2020'de itiraz geldi, şimdi savunma yazmam gerekli. Marka danışmanlığı firması ile çalışmak istemiyorum, sebebi ise çok sallamasyon savunma yazmaları. Daha önce benzer bir durum yaşadım, yazılan dökümanı incelediğimde çok kötü olduğunu gördüm, sonuç olarak o dosyayı kaybettik.
Bu konuda tecrübesi olan, gelen itiraza yapılacak savunma konusunda bilgi aktarabilecek kişilerden yardım beklemekteyim.
Not: Gelen itiraz biraz zorlama olmuş, aklı mantığı olan birisi o itirazdan sonuç alınamayacağını bilir diye düşünüyorum. Elimiz güçlü, ancak yine de şansa bırakmamak lazım.
Teşekkürler.
Marka Başvurusuna Gelen İtiraz
4
●165
- 28-08-2020, 17:47:03
- 28-08-2020, 17:48:01@WebxGroup; ile bir görüşmeni tavsiye ederim. Konuda tecrübelidir
- 28-08-2020, 17:51:14Üyeliği durduruldu@digiklan; bu arkadaş çok marka başvurusu yapmış e devletten yardımcı olacaktır sanırım sana geçmiş olsunDenizli_5M adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-08-2020, 19:36:40Merhabalar,Denizli_5M adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savunmalarda firmalar ile çalışmanızı tavsiye ederiz. İsterseniz telefon numaranızı bırakın, arayıp bilgi verelim.
senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEtiket için teşekkür ederim.temelreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
