hangisine girmek daha mantıklı?
şirket açma masrafı nedir?
her ikisi için de azami toplam masraf tutarı nedir?
mevcut devlet destek programları var mı varsa aranan şartlar nedir?
tek şirket adı altında farklı sitelerde farklı kategorilere yönelik satış yapabilir miyim? her site için ayrı sanal pos başvurusu mu yapmam gerekir?
vesayre
vesayre
vesayre
bu gibi soruların detaylı açıklamasının bulunduğu bir link rica edebilir miyim?
stoksuz vs stoklu e-ticaret
6
●113
- 18-08-2020, 19:05:181. şahıs şirketi için 270 TL ödedim.
2. bilmiyorum.
3. 29 yaş altı vergi gelir vergisi muaflılığı var. Devlet destekli kredi çekebiliyorsunuz.
4. faaliyet olarak e-ticaret girdirirseniz sıkıntı olmaz. paytr veya iyzico kullanabilirsiniz her site için ayrı ayrı uğraşmamış olursunuz daha kolay olur.
Ayrıntılı bilgi için bir muhasebeciye danışabilirsiniz.
Benim tecrübemle bu kadar soru cevaplandırabiliyorum. - 18-08-2020, 19:06:51Şirket isteğinizi şahış şirketi olarak belirlerseniz 1000 1500₺ arasında tutacaktır. Aylık olarak bağkur ve muhasebeci ödemeleriniz çıkar onun haricinde.Firmanız ile başvurduğunuz Sanal Posu tüm sitelerinizde kullanabilirsiniz burada aranan şart satış yaptığınız sitelerdeki faaliyet alanlarının vergi levhanız üzerinde olmasıdır.