schimmel adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sabahın köründe bas bas bağıran seyyar satıcılar hakkında
56
●1.304
- 06-08-2020, 09:21:54biraz da "boşver çıkarıp dan diye vurur" cular yüzünden ülke bu halde .d kimse korkudan hakkını savunamıyor fakat arkadaş haklı bu durumda kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok her ne sebepten olursa olsun.
- 06-08-2020, 09:21:54gün gelir o bağırmaları ve simitçi amcayı çok ararız
- 06-08-2020, 09:22:40Sabahın o saatte geçmesinin sebebi türkiyenin her yerinde olduğu gibi sabahın köründe kalkıp ofise işine giden insanlar var haliyle iş gidiş saatinde ve öncesinde satış yapmak durumunda herkes rızkının peşinde adam açar son ses müzik tofaşla geçer rahatsız olurum ama ekmeğinin peşinde ki adama şu zor günlerde de kalkıp laf etmem sizin bu konuyu açmanız beni daha çok rahatsız etti ne yazık ki ben istemediğim halde bu konu benim karşıma çıktı o taktirde sizde bana rahatsızlık veriyorsunuz diye şikayet mi etmem gerekiyor?
- 06-08-2020, 09:23:20magandalar mı çoğalsın yanlışa yanlış diyenler mi? napayım susayım mı o halde. bakış açınız yanlış. bu ülke hepimizin ülkesi. ortada yanlış varsa herkes buna yanlış demeyi bilmeli. meksikalı karteller tarafından idare ediliyoruz da haberim mi yok. ülkedeki herkes siner, yanlışa yanlış demezse dediğin tipler cirit atar. ama yanlışa herkes beraber yanlış derse o zaman o tipler kendini düzeltmeye çalışır. kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur. ben bunu bilirim bunu söylerim.schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2020, 09:25:04Üyeliği durdurulduKeşke o amcamızın da sizin gibi masa başında evde çalışma imkanı olsa idi. Şikayetten ziyade bir gün denk gelip kibar bir dil ile uyku probleminizin olduğunu dile getirmek daha uygun hocam.
Çok zor süreçlerden geçiyoruz birbirimize karşı anlayışlı olmamız gerek bizim bizden başka kimsemiz yok maalesef. - 06-08-2020, 09:25:20Hakkını insanlar arayamadıkları veya adalet ruhuna inanmadıkları için zaten çözümü kendi getiriyor.adampation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2020, 09:27:20Peki ülkedeki Suriyelilerle yanlışa yanlış dersiniz.pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Magandalar korunup kollanırsa ceza almazsa yapanın yanına kar kalırsa siz istediğiniz kadar yanlışa yanlış diyin geçmiş olsun. - 06-08-2020, 09:27:28ne yani senin mantığa göre ben adamı uyarmaya kalksam adam beni dan diye vursa adam hakkını aramış olcak? bu nasıl bi düşünce yapısı?schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-08-2020, 09:32:44Eğer bu tarz seslerden rahatsız oluyorsanız lüks bir mahallede oturup yada lüks bir villa da yaşayabilirsiniz. Herkes ekmeğinin peşinde, düşman gibi anlatmışsınız. Yazık, biz olsak dur amca iki simitte bize ver deriz. Yarın o duruma kimin düşeceği belli değil siz de o duruma düşebilirsiniz. O yaşta simit satıp belki ne hayaller gerçekleştiriyor ne hayatlar geçindiriyor. Belki kızını oğlunu okutuyor belki karısı hasta ona ilaç almak için o yaşta didiniyor. Birşeyleri bu yönde düşünebilirsiniz ama bunu halka açık bir şekilde paylaşırsanız bu şekilde tepki almanız çok normal.
