Sizce Amazon Türkiye'de Neden Düşük Performans Gösteriyor?
3
●147
- 05-08-2020, 22:16:33Almak istediğim ürün var ise Amazon'dan sipariş geçiyorum ama birşey farkettim, Türkiye'ye gelmelerinin haberi ile epey olumlu yorum vardı, gelecek vaad eden bir haberdi ama şimdi muadillerinden, güvenilirlik ve üç aşağı beş yukarı daha uygun fiyat dışında pek bir farkı yok gibi.
- 05-08-2020, 22:23:12amazon.com satıcı verilerine aldandılar sanırım. Jeff bakmıştır oo bu kadar Türk satıcının yarısı amazon.com.tr'de satış yapsa bizim stok tutmamıza gerek kalmaz mantığıyla girdiler ama elini taşın altına sokmaları lazım.
Kocaeli, İzmir ve Ankara, Antep gibi lokasyonlarda stok tutması lazım 81 ilden gelen tüm siparişleri kendi kuracağı kargo ağıyla 48 saatte teslim etmesi gerekiyor. Aksi durumda şuanki tablo pek iç acıcı değil.
Ama yinede herşeye rağmen isimlerinin güvenirliğinden n11 ve hepsiburadanın üstüne atarlar kendilerini ancak çinliler Trendyol'a para pastığı sürece reklamsız onları yakalamaları biraz uzun sürer. - 05-08-2020, 22:31:07Üyeliği durdurulduBen bir kaç ürün için denk geldim fakat ürünle veya satıcıyla ilgili açıklamalar yeterli gelmedi. Diğer siteleri tercih ettim.