• 14-07-2020, 18:22:30
    #1
    Mevcut işimi yaparken bir taraftan sosyal medya reklamı yapıyordum fakat tamamen odaklanamıyordum. Tekstil de 12 saat çalışıp, üzerine kitap yazmaya çalışmak, üzerine bir de reklam vs aşırı yorucu oluyordu. 1432 TL kredi ödemem var. Bunu İnternetten gelir sağlayarak harçlığım ile çıkarıyorum. Bu yüzden tekstil işini bıraktım çünkü, okumama dahi bu mani olmuştu. 7. Sınıfta bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi açıktan lise okuyorum. Yine reklam yaparak işimi de iyi yaparak devam ediyorum.

    Bu sabah babam aradı muhabbet şu:

    Babam- Ne yapıyorsun
    - Oturuyorum
    -Babam- Hemen çıktığın iş yerine geri dön tekstil de çalışmaya devam ediyon
    - Sebep
    Babam- Haberlerde görüyorum al-sat yapanlar bilgileri çalınıyormus, icralık oluyormuş, evi de alırlar elinden. ( Kredisini ödediğim daha 100 Bin Lira borç var) ve bağırarak konuşuyor hep
    - Ben al sat yapmıyorum, reklam yapıyorum
    Babam- Reklamına... Hemen çıktığın iş yerine geri dön
    - Tamam tamam. Deyip telefonu kapattım iyice sinirlerim gerildi. Onların dediği gibi yapsam ömür boyu tekstil de sürünüp duracağım. Bende genç girişimci olarak şahıs şirketi açmaya karar verdim. Birkaç muhasebeci aradım hepsi ayrı bir egolu. "Sahis şirketi açmak istiyorum, hizmet veriyor musunuz?" diye soruyorum. Ağzını büzerek "Hayır vermiyoruzzzz" diyor.

    Ondan sonra daha da sinirim bozuldu. %40 engelliyim epilepsi hastası olduğum için sinirlerim daha fazla bozuluyor beni fazla etkiliyor. Sizce ne yapmam lazım, fikirlerinizi alabilir miyim? Yarın normal dışarı çıkıp etraftaki muhasebecilerle yüz yüze konuşacağım.
  • 14-07-2020, 18:23:52
    #2
    Platin üye
    Akşama biseyler yazacağım buraya...
  • 14-07-2020, 18:26:40
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Şirketini kur kardeşim , tekstilden gelecek paralar kendine yetmez malesef , babanla bende konuşayım bu önyargı bu işleri bilmediklerinden kaynaklanıyor.
  • 14-07-2020, 18:28:07
    #4
    Koyun al köyde yay daha iyi
  • 14-07-2020, 18:28:31
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    esirket.com hocam uğraşma insanlarla
  • 14-07-2020, 18:29:01
    #6
    Babanızı dinlemeyin bence, eski kafa işte needersin, benim babamda aynı
  • 14-07-2020, 18:33:21
    #7
    Online kurun sizde. Gecen konulari donuyordu.
  • 14-07-2020, 18:35:37
    #8
    GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    esirket.com hocam uğraşma insanlarla
    ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Online kurun sizde. Gecen konulari donuyordu.
    Mükellef.co vs ilgilenmiyorlar diyorlar onun için bilemiyorum
  • 14-07-2020, 18:35:44
    #9
    Çevrende seni rahatsız eden fikir ve düşüncelerini önemsemeyen hep kendini düşünen kim varsa UZAKLAŞ!