@mukellef.co; cevaplarsanız hem benim, hem de forumdaki diğer arkadaşların meraklarını gidermiş olursunuz.
1. https://prnt.sc/teujz8 burada belirtildiği gibi her ay yenilenen 100 krediden bahsediliyor fakat bana tek seferlik 100 kredi verildi bu bittikten sonra mı yenilenecektir ?
2. ISMMMO açıklama yaptı, "3568 sayılı Meslek Yasası ve Yönetmeliklerine aykırı faaliyetlerde de bulundukları gerekçesiyle ilgililer hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına 23.01.2020 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur." diye bir açıklama bunun sonucunda kullanıcılar ne olacak? eğer diyelim ki mukellef.co kapandı, resmi belgelerimiz ne olacak veya taşıma işlemlerini nasıl yapacağız?
3. Aylık KDV ödemeleri için sistemde habersizce otomatik ödeme yerine manuel ödeme seçeneği bulunması gerekmez mi ? önce inceleyip sonra ödeme yapmak isterim veya başka kartla ödeme yapmak isterim. Otomatik çekmek bana pek cazip gelmemekte.
4. Telefonlara bakan genelde bulunmuyor, sanırım çok meşgulsünüz ama size ulaşmak için mail atıp beklemek yerine daha hızlı bir çözüm üretebilirsiniz.
Son olarak logonuz bir yerden tanıdık geliyor diye içim içimi yiyordu meğerse Mind Frame Cinema'nın logosunu aşırmışınız
firmanın haberi yok sanırım ama dikkatli olmalısınız telif yiyebilirsiniz. Logo tasarımcınız kim ise bir daha konuşup anlaşmanızı öneriyorum