Üfleme vs. çözülür dert değil ama ustası bulunan, parçası uygun fiyatlı marka modelleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
Uygun fiyat diye aldanıp sonra canınız sıkılmasın.
Araba Cahiliyim Yardım Edermisiniz
29
●1.175
- 02-07-2020, 10:12:01Katılıyorum hayatta almazdım, düşünmezdim bile. Bu arada Range Rover'da TATA'ya aitahzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TATA Motors dünyanın en güçlü motor şirketlerinden biri.
- 02-07-2020, 11:51:31hocam aracı götürebilirsen tarcanlar expertize götür işini en iyi yapan firmalardan alacağımız bir araç hasar kayıtsız derken komple boyalı çıktı youtubede videoları varMuratSuhaMakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-07-2020, 17:08:27Dizel araçta hafif üfleme olur, normaldir, ancak 14 yaşında ve 200 bin km de aracın ağır bakımları gelmiştirde geçiyordur. Mutlaka en iyi ihtimalle ufak tefek sıkıntılar yaşarsınız buda oldukça normaldir. (peugeot marka dizel aracımı 350 binde sattım hafif üfleme vardı, motor %92 çıkıyordu, ustası 500 den fazla gider bu motorlar demişti ne kadar doğru bilemem)
Tata piyasası olmayan bir araç o fiyatlara muadili tutulan marka araç ta bulamazsınız. Bildiğiniz güvendiğiniz bir usta yoksa bu araçtan anlayan, çok yükselmeyin araca. Varsa aracın kronik sorunlarını bilen ve çıkabilecek hasarları size önceden söyleyebilecek güvendiğiniz bir usta eğrisini doğrusunu tartıp sanki her aksamı arıza açacakmış gibi düşünüp alın.
Ek: Bu aracı alırsanız yüksek ihtimalle son sahibi olacaksınız, elinizden kolay çıkartabileceğiniz bir araç değil.
TATA Motors dünyanın en güçlü motor şirketlerinden biri.