• 13-06-2020, 04:35:11
    #28
    LevorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar çocuga para teklif ettim 100TL. İninal Karta yatırmamı söyledi ben de nasıl olduğunu bilmiyorum dedim ses kaydı attı anlattı. Acab bir işe yarar mı? İninal Barkod No gönderdi bide.
    Önsezim güçlüymüş , size gönderdikleri mesajları, ekran görüntülerini, ininal barkodunu kayıt altına alıp polise gidin, barkod numarasından tespit edilebileceğini düşünüyorum.
  • 13-06-2020, 17:31:22
    #29
    Ragnarok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sosyal mühendislik ile halletmeye bakın köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali kardeşim para atayım işim gücüm oluyor konuşamıyorum müşterilerimle anlaşalım karşılıklı vs diyerek ikna edebilirsiniz ya da başka fikirler ile inanın savcılık buna bir şey yapmaz yeterli delilleri kendiniz elde edin sonra savcılığa da gidersiniz
    Savcılık bizim verdiğimiz IP adresine sorgusuz sualsiz inanıyor mu hocam Herkes dava açmak için aynısını diyor da.
  • 13-06-2020, 19:15:45
    #30
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Savcılık bizim verdiğimiz IP adresine sorgusuz sualsiz inanıyor mu hocam Herkes dava açmak için aynısını diyor da.
    Tabii ki hayır yanlış anlaşıldım sanırım süreç çok uzamaz onu anlatmak istemiştim
  • 14-06-2020, 07:22:49
    #31
    Bu olaya karşı bir korunma veya çözüm yok mu o zaman telefon nosu bilinen herkesin wp sı çok rahat kapatilir
  • 14-06-2020, 09:05:11
    #32
    wp mantığı artık eskidi.
    bu işlere son verecek olay basit yeni bir mesajlaşma uygulaması. ana mantık ise gizlilik ve gerçeklik.
  • 14-06-2020, 09:11:54
    #33
    Zamanında msn'in gizli sorusundan şifre kırmaya çalışan gençlik bunlar. Yazık, akıllarını ve çabalarını daha yararlı şeylere kullansalarmış keşke. Çok geçmiş olsun.